2777
2789
عنوان

این رسم شیرینی دادن رو نمیفهمم

2098 بازدید | 181 پست

الان دارم آشه شیرینی به دنیا اومدن بچه همکارمو میخورم، دیروزم شیرینی خامه ای داد،مبارکش باشه انشالله و خدا نگه داره، ولی بنده خدا از دوماه پیش تا حالا که بچه بدنیا اومد همکارا هی دارن میگن کی شیرینی میدی، شیرینی یادت نره، هفت روز باید صبحونه بدی، صبحونه رو میزنیم به حسابت، هی گفتن هی گفتن برا بچه ای که هنوز نرسیده، اصلا یجور چندشی پیدا میکنه، حالا این خوبه باز یه موضوع مهمه و ارزش شیرینی دادن داره،  مثلا من ماه اولی که اومدم شرکت حقوقم اندازه مثلا روزی فک کنم ۴ ت زیاد شد، گفتن شیرینی بده گفتم اوکی حقوق گرفتم اش میدم، و دادم، باز به سر ماه نرسید بابت یه موضوع دبگه گفتن اش بده، چندین بار سر موضوعات چرتو پرت الکی انقد گفتن اش اوردم، بحث پولش هم هست هم نیست، چون اش بردن برا اون تعداد حدودا ۲۰۰ ت دررمیاد نه پول زیادیه نه کم، ولی وقتی زورکی میشه و برای فرار از دست ایناست خیلی بد میشه، میگم فرار یچی میگم یچی میشنوید، اینجوری نیست که یبار بگن صبر کنن تا بیاری، هر روز خدا اشاره میکنن، بارها شده گفتن اش میگیرم میاریم میزنیم به حسابت، یا خشکه بده!!! اونسری گوشیمو عوض کردم نزدیک ۳ هفته گوشیو یجوری قایم کردم کسی نفهمه، بعد که فهمیدن هنوز مدل گوشی رو ندونسته گفتن شیرینی، دیگه ببنید از همون روز تا روزی که بالاخره اش اوردم روزی چهار پنج بار یخورده اتاق خلوت که میشد یا حمصلشون سر میرفت سریع اولین چیزی که میگفتن خانم فلانی شیرینی نیاورده خسیسه گشنه اس چشم میزنیم و..، بعد مثلا محل نمیدی اصلا میزنی به نشنیدن و جواب نمیدی بجای اینکه ول کنن میگه خودتو نزن به اون راه 😐 بیشتر پیگیر میشن!  جالبیش اینه یکی از همین اشخاصی که دهن سرویس میکنه بابت شیرینی خودش طی این دوسال که اینجام یک باز هم صبحانه نیاورده، بعد پریروز زنگ زدیم به این همکارمون که جدیدا بابا شده من با ذوق دارم تبریک میگم این گفت سلام صبحونه فردا میاری که؟ بابا زهرمار مسخره شو دراوردی، الان دو ماهه گیر دادن به من که برا ساعتت شیرینی بیار، خسیسی گدایی، یادشونم نمیره، خب من چرا باید براتون شیرینی بیارم شما پولشو دادید مگه؟ به خانوادم ندادم! به وضوح گفتم دیگه نمیارم خصوصا برا این موضوع، هنوزم که هنوزه حرفشو میزنن،  درک نمیکنم این شیرینی دادن رو کلا بعد اینا اومدن کاری کردن تماما بدم بیاد و شرطی شم رو قضیه و عصبیم میکنه.. شما ازین رسما دارید؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یاد دوران کارم افتادم حالم بهم خورد 

ما هم داشتیم ن به این شدت 

ی مدت افتاده بود رو دور تولد 

کیک میگرفتن انتظار کادو داشتن 

خیلی بده این ریما ب نظر من با رییست صحبت کن قطعا ب جز شما کسی دیگه هم ناراضی هست 

بعدم ب اون فرد مشخص اگر گفت شیرینی بگو این گشنه بازی ها چیه منتظری هر کسی هر کاری کرد شیرینی ش رو تو بخوری بس کن 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اداره همینه😂اب بخوری شیرینی میخوان.منم شاغل که بودم به هر بهونه ای از همدیگه صبحونه میخواستیم.

خیلی چندشه بخدا، بابا شاید ندارم، چرا بریزم تو شکم تو، وقتی به خانوادم شیرینی ندادم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ن همکارات زیادی گشنن

حالم بهم میخوره ازین رفتارا، 

وای چقدر اعصاب خورد کن هستن همکاراتون 😥

وای اصلا روانی میشم؛ خصوصا وقتی محل نمیدی پیگیر تر میشن، بعدم میگن گدا، ینی چی گدا، من چرا باید به تو صبحانه بدم اصلا، چندبار اخه

اخ اخ نگو که دلم خونه همسر منم دوستاش تا تقی به توقی میخوره شیرینی میخوان ماشاالله خوش اشتهام هستن همکاراش هفته پیش کله پاچه خواستن دفعه قبل حلیم خواسته بودن پسرم دنیا اومد تا ماه ها شیرینی مخواستن

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
وای یاد دوران کارم افتادم حالم بهم خورد  ما هم داشتیم ن به این شدت  ی مدت افتاده بود رو ...

اخه رئیس هم خودش خستس از دست اینا، جو سازمانه کلا، یکی دونفر نیستن، بعد در نظر نمیگیرن شاید اصلا نداری اون ماه، خیلی عصبی کنندس، 

😂اخع عین همین چیزارو دخترخالم میگفت😑😑

اخ اون بدبخت هم یجا مث من گیر افتاده