2777
2789
عنوان

این رسم شیرینی دادن رو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 181 پست
اونسری میگفت کیک چیه مگه یه کیک بیار، نون پنیر بیار، احمق نمیفهمید بحث خساست نیست بحث چندشی کار اونا ...

بهشون بگو 

شیرینی دیگه به تلخی داره تبدیل می شه 

اگر قهر شدن بذار قهر شن 

وگرنه هرچی داری باید به اینا بدی 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
وای اینا چین دیگه  ما اصلاً از این رسماً نداریم نهایتش بچه دار یا خونه دار بشیم یه جعبه شیرینی ...

دقیقا، همینش درسته، الان داره به همکارم میگه انشالله چهارشنبه پنجشنبه سری دومش، زهرمار بیشعور این یبار اش داده یبار یه جعبه بزرگ شیرینی خامه ای، کلی خرج رو گردنشه، باز بره 200 خرج شکم تو کنه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم زیادی قاطیشون شدی...  ازین به بعد با خودت عهد کن شیرینیش نو نخوری، شیرینی هم ندی...&nb ...

منکه دفعه اخرم شد، دفعه دیگه اگه ازدواج کردم و اگه ماشین خریدم یه اش میدم، در غیر این صورت به هیچ وجه، اخه فقط منم نیستم، هرکی این دور وبره همینجوریه کافیه بفهمن تولدی چیزیه، ببعد یچیزی که هست من مثلا مشکلی ندارم دوسه ماه یبار یروز صبح بی دلیل صبحانه بیارم، ولی وقتی اینجوری زشت بازی میکنن حالم ازشون بهم میخوره

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
رک و یکم عصبی و خشن جوابشو بده بشینه سرجاش .من بودم همون بار دوم سوم میکوبیدم توروی افراد که مگه گدا ...

خواهر نمیدونی چقد گاون، گاو اگه نبودن از مردی که یه هفته نیس بابا شده انقد نمیخواستن بکنن، 

بهشون بگو  شیرینی دیگه به تلخی داره تبدیل می شه  اگر قهر شدن بذار قهر شن  وگرنه هر ...

منکه نمیارم ، به هیچ وجه، ازدواج کردم یا ماشین خریدم میبرم، برای بقیه چیزا اصلا، ولی این مزه ریزیشون برای بقیه هم رو مخه، ینی چی اخه یارو یه هفتس بابا شده به شوخی و جدی هی میگین صبحانه، مرگ، این خودش الان کلی خرج داره

شیرینی ندیده ها😐😑😑

ندیده نیستن ها، بی فرهنگ و احمقن

اصصلا دیگه نخر بالاخره خودشون خسته میشن بذار این رویه کم کم از سرشون بیفته

منکه نه، ولی از رو نمیرن ، باورت نمیشه، اونسری برا یه موضوعی که حتی یادم نیست چی بود خداشاهده 3 ماه شاید چهار ماه ولم نکردن، ولم نمیخواست بکنه؛ هرچی محل ندادم هرچی گرفتم به درک، هرچی ادم حساب نکردم، هفته ای چندین بار اشاره میکردن

اين همكارت يه آدم بي شخصيته كه به نفعته ازش دوري كني . اينها شرف ندارن . معني خجالت رو نميفهمن . پشت سرت بعدا چرت و پرت هم ميگن . يه بار ديگه گير داد شيريني بخر جلوي همه ي همكارها دست كن تو كيفت يه هزار توماني چروك در بيار  بده بهش بگو خودت برو از دم در يه بيسكوييت رنگارنگ بگير . بقيه ش هم مال خودت . بگو خودم پاهام درد ميكنه نميتونم راه برم . همچين تحقيرش كن كه ديگه نگه شيريني بگير . بيسكوييت هاي رنگارنگ بهترين چيز براي اينه كه يه نفرو ترور شخصيتي كني . 

اين همكارت يه آدم بي شخصيته كه به نفعته ازش دوري كني . اينها شرف ندارن . معني خجالت رو نميفهمن . پشت ...

اخه بدبختی اینه یه نفر نیست چند نفرن، که دوسه تاشون تو و واحدای دیگن، یه مشت ادم فصول خاله زنک بی فرهنگ؛ از بی فرهنگیای دیگشون بگم اوق میزنی؛ این تازه خوبش بود، حالا این بدبخت تازه بابا شده ولش نمیکنن، بابا مرگ بخوری شیرینی خوردی اش خوردی دیگه شوخیشم زشته که میگه برا چهارشنبه اش میگیرم میزنم به حسابت،

2790
2778
2791
2779
2792