2777
2789
عنوان

این رسم شیرینی دادن رو نمیفهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 181 پست
جوری که انگار منتظر فرصت بود گفت حالا تو که خونه نمیری کیری پای رفیقات قلیون میکشی، گفتم چقدم قلیون ...

عزیزم خیلی داری خودتو کنترل میکنی

به نظرم این کنترل کردن هات نشونه ی ضعفته برای طرف. ایشون کاملا آگاهانه داره حرصت میده. 

یخوره قوی تر باش و ساکتش کن. 

اینهمه پیگیری کرده بابت سیگار، میگفتی خوبه من اوقات فراغتم رو به خودم آسیب میزنم، نه مثل شما به روان دیگران. 

عزیزم خیلی داری خودتو کنترل میکنی به نظرم این کنترل کردن هات نشونه ی ضعفته برای طرف. ایشون ک املا آ ...

میدونی خودمم موندم، من ادم خیلی عصبی هم هستم، ولی کارما هرکی دور و برم میزاره رو  بسیار ادم رو اعصاب و حرص دراری قرار میده، دوست صمیمی، همکار، پدرم، دوست پسرم، بعدم اخه از یجایی جنگیدن فایده نداره، من الان دوساله اینجام، تو این دوسال دیدم که اینا کلا اخلاقشون اینجوری مزخرفه، مهمم نیست من باشم یا اتاق کناری یا نیروی جدید، فقط من از شانس افتادم دم دستش، طرف از من جایگاه قوی تری هم داره، بجنگم باهاش تهش چی بهم میرسه جز ریسک؟ هرچند این برج صدرصد اگه حرف سیگار رو بازم کشید وسط میپرم بهش چون هرچند به روی خودم نمیارم ولی بسیار برام اذیت کنندس، یا مثلا دوست پسرم، ادمیه که از روز اول دوستی تاحالا دارم باهاش میجنگم که بریم فلان جا باهم، هنوزم که هنوزه نرفتیم اون فلا جاهه رو، میبینم دوست داریم همو اوکی ایم باهم ولی جنگی که بابت این موضوع هربار راه میندازم هی کارو خراب میکنه، هم از طرفی حرصم میاد که به اون خواسته ساده که گفتم برام مهمه نرسیدم هم از طرفی چیزی جز عصبی شدن خودم و رد شدن حد و حدود بینمون و سردی و لج کردن اون نداره، پس تصمیم گرفتم موقتا اشاره ای به اون موضوع نکنم، نمیدونم واقعا، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792