2777
2789

سلام  دوستان  دکتر زنان میرم. همیشه  3 تا مریض همزمان  مینداز تو و باهم  ویزیت میکنه خب اینطوری من شخصا  نمیتونم  راحت  حرفمو  بگم چون  مریضا دیگ میشنونن  و حریم  خصوصی منو  همه میدونن.  بش گفتم  میشه تنها بیام  ک گف باشه ولی باز  جز من  ی نفرم داخل بود. میخام گزارش  بدم.  ب چ شماره زنگ بزنم  بگم؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ که منم دیدم اینطور دکتر به کجا باید گزارش داد؟ کی پیگیره؟

منم میخام  بدونم  چون واقعا نمیتونم  راحت  حرف بزنم تاره  وقتی  از سه نفر  جدا ویزیت میگیزه حق  نداره  3 نفر باهم  معاینه کنه که

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

برو ی دکتر دیگه  یسری دکترا اینطورن

اخه شهر ما کوچیکه  و خیلی هاشون  اینطورین . اونایم ک  اینطوری نیسن خوب نیست

بیشترم دکترای زنان اینجورین.اابته نه همشون.الان یه دکتر ماهر استان ما هست کارش خوبه.بعد من مجردم همینجور که برم همه نگاه میکنن ،مَردم که هست ،حالا بخوام با زنای باردار و متاهلم برم داخل و مشکلم رو بگم که دیگه بدتر.خودمم مامام میدونم باید پرایوسی هر مریض حفظ بشه.الان پیش یکی دیگه میرم که تنهایی میفرسته داخل

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

خب تقصیر با خود بیمارهاست بعد شما داخل مطب اعتراض می کردی خانم دکتر بیمار حق وحقوقی داره اینکارها چیه بعد ببخشید بگو گوسفند که معاینه نمی کنی حریم شخصی هر بیمار را محترم بشمار ببین دیگه یک خانم دکتر جرات این غلط ها را نمی کنه. جایی هم زنگ بزنی وشاکی بشی فایده نداره ما باید خودمون از حقمون دفاع کنیم. 

همه دکترای ماما اینطوری هستن متاسفانه واین خیلی خیلی بده اصلا به حریم شخصی طرف احترام قایل نیستند

اخه  بخدا  من مشکل دارم شهر ما کوجیک  خوب  تقریبا همه  اشنا  هستن دیگ . وقتی  3 نفری میزیم تو همه  مشکل هم دیگه رو میفهمیم

بیشترم دکترای زنان اینجورین.اابته نه همشون.الان یه دکتر ماهر استان ما هست کارش خوبه.بعد من مجردم همی ...

اخه  زور دیگ حق ندارن که ولی  متم  دکترمو  عوض میکتم. ولی کاش  جای بود شماره  بود  زنگ میزدیم  میگفتیم

خب تقصیر با خود بیمارهاست بعد شما داخل مطب اعتراض می کردی خانم دکتر بیمار حق وحقوقی داره اینکارها چی ...

من بش گفتم. گفتم وای خانم  دکتر  من مریض دیگ بودنی  راحت نیسم میخام تنها باشم  گف باشه ولی باز مریً دیگ  داخل بود.   منم  دیگ  نمیخام  برم پیشش. ولی میخام  گزارش بزنم ک دیگ  نکنه اینکارو. 

زشتترين كاري كه از ي تحصيل كرده درايران سرميزنه و هيچكسي هم پيگير نيست 

اصلن  ی ذره  فرهنگ  شخصیت  شعور ندارن ک  بدونن  دکتر محرم ادمه و باید حریم  شخصی  بیمار حفط بشه.  

تو شهر ما دکترای متخصص زنان که اسم خیلی در کردن اینجور مریض میفرستن داخل ۳ نفر ۳ نفر. من به شخصه دکترو عوض میکنم. فک نمیکنم جایی شکایت و ثبت کنن با دانشگاه علوم پزشکی تماس بگیر

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم