2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
ینی بخدا اگه نی نی یار اینو نترکونه یجوری بیفتم به جونشون😡

حتما تلاشتو بکن

مثلا میخوایی چکار کنی 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی بخدا اگه نی نی یار اینو نترکونه یجوری بیفتم به جونشون😡

@نی_نی_یار5‍ 

ایشون میخواد بیوفته به جون نی نی یار ها مراقبت کنید از خودتون 😅😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
@__army__     اسی توروخدا قفل کن این هی تره داره منو به مرز جنون میکشونه

نه صبر کن دارم باهاش حرف میزنم خب😐😐😐

شما بلد نیستین مکالمه سالم داشته باشین

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
وایییی اره منم خیلی دربارش تحقیق کردم متاسفانه خیلیا اگاهی ندارن ببین منم خیلی روی این قضیه فک کردم ...

عجیبه که هنوزم دنبال بهانه ای برای علاقت بهشون

ولشون کن اینا ارزششو ندارن 

آفرین به اطلاعاتت 

برای ایشونم پیگیر میشه فقط قشنگم الان نی نی یار ۵ نیست ولی اگه درست تگ کنی بعد ازظهر ک اومد پیگیر م ...

باچه کوشولو غصه نخور شوما عزیزمممم 😅

😁😁😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣حتما پیگیر میشه بیشتر تگ کن اینطوری پیگیر نمیشن اموزش تگ کردنت واسه ماهم میزاری خدا خیرت ...

انقدر خوشحال شدید ؟ حاضرم بازم تگ کنم کیف کنید کوچولوها تیتاپ بهتون دادم مگه ؟ 🤣🤣🤣