2777
2789
عنوان

Happy birthday jin🥺💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 380 پست
عزیزم موضوع یه جریان فراماسونریه که احتیاج به مطالعه ده ها کتاب داره آخه من به توی عزیز محترم و بقیه ...

وایییی اره منم خیلی دربارش تحقیق کردم متاسفانه خیلیا اگاهی ندارن ببین منم خیلی روی این قضیه فک کردم تقریبا بیشتر کمپانی ها با ایلومیناتی هستن توی اهنگ داینامایت هم جملاتی رو گفتن که بهش اشاره شد اخه میدونی کل هالییوود و کیپاپ شده وسیله ایلومیناتی برای تسلط یکی مثل توپاک شکور و مایکل جکسون تا میاد شفاف سازی کنه میکشنش 

در کل بگم من مطمئنم کمپانی بی تی اس با فراماسونر هست ولی من یه درصد احتمال میدم که اونا به خاطر قراردادشون مجبورن همکاری کنن و چیزی نگن

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی؟ شرمنده جناب هیتر من زبون حیوونارو بلد  نیستم😏

@نی_نی_یار5‍ 

ایشون بی ادبی و توهین کرد پیگیری شود ممنون 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
۲۶ سالته ولی اندازه نخودم عقل نداری  حقم بهت میدم حتما توی از اون عقب مونده های ذهنی ک اومدی ع ...

@نی_نی_یار5‍ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
چرا نمیری بیرون؟!  کلی تاپیک دیگه تو سایت بیکار بی عار عقده ای @نازنین_سین    

@نی_نی_یار5‍ 

حتما نی نی یار پیگر میشن فقط قبلش درست تگ کن🤣

تگ دون م خراب بود بعدش درست تگ کردم چشم 😊😅😅😅

درست تگ کن بدبخت😂 میخوای برات تگ کنم😁؟

تگ میشه دخترم صرفا آبی نمیشه بی سواد