2777
2789
عنوان

جاریام شاغلن

1405 بازدید | 56 پست

منم تحصیلکردم اما شغل خوب گیرم نیومد منظورم استخدامی ایناس اونا بزرگتر از مننن و شرایط اونموقع برا استخدام خوب راحتر بوده 

من خیلی ناراحت میشم از اینکه درسم خوب بود دانش اموز و دانشجو درسخون و نمونه ایی بودم باید بشینم گوشه خونه بچه داریم کنم ولی اونا بخاطر اینکه چند سالی بزرگترن و شرایط مملکت بهتر بوده استخدام شدن

من چه کنم؟کار هنری و اینجور کارام رفتم دنبالش بدون سرمایه نمیشه کارافرینی کرد ضمن اینکه از اول دوس داشتم شاغل باشم بخاطر اینکه اونا شاغلن به هوس نیفتادم

خدایا شکرت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کامپیوتر

این که عالیه 

تو خونه هم میتونی فعالیت کنی

مهم درآمده 

بعدش که دستت پر شد یه جای مستقل بگیر و خودت آقای خودت باش

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

حساس نشو.

مادری کن واسه بچت.من شاغلم خیلی وقتا حسرت خانومایی رو میخورم که تو خونه بچه داریشون رو میکنن.طفلی بچه های من.مجبورن از کوچیکی صبح زود از خونه برن بیرون.نمیدونم اونجایی که نگهش میدارن با بچم چطوری رفتار میکنن.10سال سابقه بیمه دارم حیفم میاد استعفا بدم وگرنه اگه اول راه بودم استعفا میدادم.خانه دار بودن بد نیست.