2777
2789

از حسم گفتم اولش روی خوش نشون داد تهش گف تو فکر اکسمم حالا اکسش چجور ادمیه؟؟ ریزه میزس پوستش سبزس بخوام توصیف کنم و با هزاران پسر در ارتباطه ازاده بیش از حد و هر کاری کنه خانوادش پشتشن میگن حتما نیاز بوده که کرده فیسشم یجورایی بامزس. اما من خالصانه اونو دوس داشتم وضع مالیمونم صدبرابر بهتر از خانواده پسرس زیبایی و اینام خداییش بد نیسم ولی منو چرا نخواست؟ دختره اونو اصلاا نمیخواد و نگاشم نمیکنه

به هزار و یک دلیل منطقی یا غیر منطقی ممکنه سلیقه یکی نباشی

مغزت داره دنبال دلیل میکرده و برتریات و یاداوری میکنه

اصا هیچوقت شاید نفهمی چرا مهم اینه انتخاب و سلیقش نبودی ..خب حداقل تکلیفتو میدونی و تمام! برو سراغ شانس بعدی زندگیت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا؟ جدی میگی؟ الان واقعا برات سواله چرا؟

چون خودشم دنبال همین چیزاس خودشم دنبال رابطه جنسی با تو بود دیگه طبیعیه برع با یکی که با صد نفر بوده

نمیدونم فیکی یا خودتو داری گول نیزنی

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

واقعا؟ جدی میگی؟ الان واقعا برات سواله چرا؟ چون خودشم دنبال همین چیزاس خودشم دنبال رابطه جنسی با تو ...

فیک نیسم ببین تو فکره بره خواستگاری طرف!!! نه که فق صرفا اونو برا این چیزا بخواد میخواد باهاش ازدواج کنه...

فیک نیسم ببین تو فکره بره خواستگاری طرف!!! نه که فق صرفا اونو برا این چیزا بخواد میخواد باهاش ازدوا ...

خب چون شبیه خودشههه چون همو درک میکنن

سکوتت را ندانستم نگاهم را نفهمیدی نگفتم گفتنی هارا تو هم هرگز نپرسیدی....

به هزار و یک دلیل منطقی یا غیر منطقی ممکنه سلیقه یکی نباشیمغزت داره دنبال دلیل میکرده و برتریات و یا ...

با اینکه سنم کمه کلیی ادم به مامانم گفتن بیایم خواستگاری برا دخترت مامانم همرو رد کرده گفته دخترم بچس سنش کمه و دیگه کی سنتی ازدواج میکنه؟ ببین واقا طرف نمیفته از سرم و بدبختی اینه فامیله

به همین چیزا میگن مثلث عشقی

خیلی پیش اومده که یه دختره یکیو خواسته ولی پسره خودش عاشق بوده درصورتی که دختری که عاشقش بوده اصلا محلشم نمیداده

اگه شهرزاد دیده باشی متوجه میشی

شیرین عاشق قباد بود قباد عاشق شهرزاد بود شهزادم عاشق فرهاد

قانون طبیعته

با اینکه سنم کمه کلیی ادم به مامانم گفتن بیایم خواستگاری برا دخترت مامانم همرو رد کرده گفته دخترم بچ ...

دست مامانت درد نکنه

توام بشین پای درس و دانشگاه و تحصیلات و پیشرفت

پسر جماعت ادم نا امید میکنه بالاخره

درود

هر انسانی یه روحیه ای داره،شما از افکار ایشون اطلاع نداری، خیلی تاثیرگذار نیست این مسائلی که ذکر کردید...

در مسیر پیشرفت، با قلبی سرشار از انرژی و لبخندی بر لب.

خب چون شبیه خودشههه چون همو درک میکنن

نه نه نه دختره سعی میکرد بهش نزدیک شه اون فاصله رو حفظ میکرد و دلش نمیومد باهاش کاری کنه... منی که صاف و معصوم بودمو رد کرد تهشم پیشنهاد به این زشتی داد