2777
2789
عنوان

به جاریم بگم؟

1310 بازدید | 66 پست

سلام 

میدونم که مادر شوهرم پشت سرم حرف میزنه،بارها ب گوشم رسیده همه حرفاشم دروغه و از روی بی انصافیه،پشت سر جاریمم خیلی حرف میزنه که اصلااااا حرفاش حق نیست،مثلا به خانوادش فحش میده که پول نمیدن کمک بچه من خونه بخره در حالی که جاری من کلی جهاز خریده و برادر شوهرم میخاد حتی عروسی نگیره خانواده جاریمم وام ازدواجشونو دادن به برادر شوهرم که بتونه خونه بخره یعنی در این حد ناحق حرف میزنه تازه اینا خوبشه

میدونم که مادرشوهرم پیش جاریمم بد منو میگه یکی دوبار داشته یواش حرف میزده شنیدم 

الان واقعا دلم برا جاریم میسوزه چون خیلی کارا میکنه که مادرشوهرم دوسش داشته باشه مادرشوهر منم کلا توی رو با همه خوبه ،با منم تو رو خوبه 

مثلا اومده موهاشو رنگ کرده کلی وقت گذاشته مادرشوهرم میگفت اصلا بلد نبود کلی سرم درد گرفت کاش خودم میزاشتم و الکی ادعاش میشه فقط که بلدم بلدم در حال که توی رو تشکر کرد ،تازه خیلیم بد دهنه من الفاظ رکیک و از حرفاش پاک کردم 

الان به فکرم رسید با پیج فیک به جاریم بگم که چقد حرفا میزنه که اون اشتباهات منو نکنه مثلا از عروسی صرف نظر نکنه یا برا شب چله و کادو و خرید عقد مثل من با ظاهر مادرشوهرم گول نخوره و هم این که خودمونیم منم یکم دلم خنک بشه 😂😂

ولی شک دارم من تا حالا از این آب زیر کاه بازیا در نیوردم همیشه صاف و ساده بودم با همه الان هم ناراحتم از مادر شوهرم هم میگم ولش کن سرم به زندگی خودم باشع اما مادر شوهرم نمیزاره هی یه کاری میکنه آدم  تا عمق وجودش میسوزه 

چیکار کنم بش بگم بصورت ناشناس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو به تو چه خودتو قاطی می‌کنه فتنه نشو

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
اصلا و ابدا .دخالت نکن .همیشه ی گوشت در باشه اون یکی دروازه .نکن 

پیش من که فقط نمیگه،شهر ما کوچیکه پیش همه میگه 

منم میگم دخالت نکنم ولی از طرفی واقعا از مادرشوهرم ناراحتم .اگ دستتو تا آرنج بکنی بزازی تو دهنشون بازم فش میدن بهت همیشه ناراضین و خیلیم بددهنه،راه میره به همه فش کش دار میده 😑😑

اصلا کاری نداشته باش ولش کن هرکی جواب کاراشو میبینه یه روز با چشمات میبینی مادرشوهر ت جواب کاراشو میده دلت خنک میشه 

خدایی منم تا تونستم برای مادرشوهرم کم نزاشتم خودش خوب بود وتشکر میکرد ولی دخترای افریتش حسودی میکردن 

تو فاصله تو حفظ کن، آدم مکار یجا خودشو لو میده همینجور که جلو شما خودشو نشون داد، به جاریتم نشون میده چه آدمیه

فردا هرچی بشه میگن جاری چشم نداشت، کایه کوزه هارو سره تو میشکونن، ماه پشت ابر نمیمونه، آدم بدجنسم یجا چوبشو میخوره نگران نباش

مادرشوهرتو خدا زده که با وجود محبت بقیه انقدر بد دل و عقده ای و بد ذاته نمیتونه محبت کنه و خوبیارو ببینه، مطمئن باش خودش داره مثل خوره روحشو میخوره و از همه بیشتر خودش اذیت میشه

با ابله بحث نمیکنم

به نظرت چندسال دیگه اخلاق جاریت یهو عوض نمیشه بره لو بده بگه بهش اینارو میگفتی؟ به نظرم فقط سکوت دو ...

من ‌که میگم بصورت ناشناس بهش بگم،،،،چون کلا شیش ماهه جاریمه و نمیشناسم اخلاقشو

پیش من که فقط نمیگه،شهر ما کوچیکه پیش همه میگه  منم میگم دخالت نکنم ولی از طرفی واقعا از مادرش ...

تا میتونی ازش فاصله بگیر .اگر شوهرت خوبه به زندگی خودت برس .جاریت هم بزار خودش از پس خودش بیاد

پیش من که فقط نمیگه،شهر ما کوچیکه پیش همه میگه  منم میگم دخالت نکنم ولی از طرفی واقعا از مادرش ...

کادی براش نکن حرصم نخور توقع هم نداشته باش  ،تا میتونی دور باش ازش، کم صحبت کن، هر وقت داره پشت کسی میگه پاشو برو، یا تلفنو به یه بهونه قطع کن  ،گفت کم پیدایی بگو میرم کلاس فلان و فلان،  وقتتو صرف آدمها و کارای با ارزش کن

با ابله بحث نمیکنم