سلام
میدونم که مادر شوهرم پشت سرم حرف میزنه،بارها ب گوشم رسیده همه حرفاشم دروغه و از روی بی انصافیه،پشت سر جاریمم خیلی حرف میزنه که اصلااااا حرفاش حق نیست،مثلا به خانوادش فحش میده که پول نمیدن کمک بچه من خونه بخره در حالی که جاری من کلی جهاز خریده و برادر شوهرم میخاد حتی عروسی نگیره خانواده جاریمم وام ازدواجشونو دادن به برادر شوهرم که بتونه خونه بخره یعنی در این حد ناحق حرف میزنه تازه اینا خوبشه
میدونم که مادرشوهرم پیش جاریمم بد منو میگه یکی دوبار داشته یواش حرف میزده شنیدم
الان واقعا دلم برا جاریم میسوزه چون خیلی کارا میکنه که مادرشوهرم دوسش داشته باشه مادرشوهر منم کلا توی رو با همه خوبه ،با منم تو رو خوبه
مثلا اومده موهاشو رنگ کرده کلی وقت گذاشته مادرشوهرم میگفت اصلا بلد نبود کلی سرم درد گرفت کاش خودم میزاشتم و الکی ادعاش میشه فقط که بلدم بلدم در حال که توی رو تشکر کرد ،تازه خیلیم بد دهنه من الفاظ رکیک و از حرفاش پاک کردم
الان به فکرم رسید با پیج فیک به جاریم بگم که چقد حرفا میزنه که اون اشتباهات منو نکنه مثلا از عروسی صرف نظر نکنه یا برا شب چله و کادو و خرید عقد مثل من با ظاهر مادرشوهرم گول نخوره و هم این که خودمونیم منم یکم دلم خنک بشه 😂😂
ولی شک دارم من تا حالا از این آب زیر کاه بازیا در نیوردم همیشه صاف و ساده بودم با همه الان هم ناراحتم از مادر شوهرم هم میگم ولش کن سرم به زندگی خودم باشع اما مادر شوهرم نمیزاره هی یه کاری میکنه آدم تا عمق وجودش میسوزه
چیکار کنم بش بگم بصورت ناشناس؟