2777
2789
عنوان

به جاریم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 66 پست
درصورتی قبلا همش میگفتم فک کنم مادرخودمه دیدم نه بابااون یه لحظه هم فک نمیکنه من مثل دخترخودشم خخخخ

دیر میفهمیم که هیچکس به فکر ما نیست، فقط خودمون و آرامشمون مهمه

همه آدمها حتی نزدیکترین افراد تو یه موقعیت هایی پشتمونو خالی میکنن و به فکر نفع خودشونن، پس قوی باش، وقتتو بزار برای پیشرفت و ارامش خودت، به اطرافیان اجازه نده بیان فکرتو اشغال کنن، ارزش ندارن اونقدرها که بخوای به حرفا و کاراشون فکرتو پر کنی

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

حرفاموبه خواهرشوهرم زدم آروم شدم دیگه هیچوقت مثل قبل رفتارنمیکنم الان مریضه نه زنگ زدم نه چیزی فرستا ...

افرین ولشون کن

بخدا بهترین تنبیه واسه اینجور ادمها اینه خودتو ازشون بگیری

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفاموبه خواهرشوهرم زدم آروم شدم دیگه هیچوقت مثل قبل رفتارنمیکنم الان مریضه نه زنگ زدم نه چیزی فرستا ...

ببین من یه جاری فضول و خاله زنک دارم، از اول که فهمیدم آدم بدرد نخوری محل نمیدادم، این هی زنگ میزد هی اس میداد، اصلا جواب نمیدادم، شوهرمم خوشش نمیاد، این اواخر هم با شوهره همون جاریم که داداششه سره یه چیزی مشکل پیدا کردن بحثشون شد، باز جاریم بعد یه مدت هی زنگ هی اس هی تو اینستا واتساپ، همه جا فقط بلاکش کردم، بعد اس داد من چیکار کردم تو از من بدت میاد حتی جوابمو نمیدی، باز محل ندادم

یکی بهم گفت فلانی خیلی ناراحته میگه جوابشو نمیدی محل نمیزاری

گفتم دارم به تو میگم حیف وقت و پول شارژ گوشیمو اینترنتم نیست واسه همچین آدمی هدر بدم یا بهش فکر کنم

پتم حرف میزنه، بهم میگن میگم کاره سگ واق واق کردنه دیگه

باز بیشتر میسوزه، جونشم دراد برام مهم نیست

انقدخوب گفتی که دلم خواست صدتالایکت کنم 

🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️😁