2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
خب دیگه این درد و فشارا طبیعیه تو بارداری به این فک کن که تاحالا این همه ادم زایمان انجام دادن و مش ...

چقدر خوب...من مقصر خودمم انقدر بادیگران حرف زدم و تاپیک خاطره زایمان خوندم اینجا ترسیدم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سه تا بچه با فاصله کم دارم.

چطوریه گلم وضعیت زندگیت باهاشون؟ میشه کمی توضیح بدی؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
گلم اولا من تو جوابام همین تاپیک نوشتم که خودمون خواستیم. ندونم کاری نیست. من خودم پرستار بخش آی سی ...

من عموم‌وضعش خوبه الان بچه چهارمش دنیا اومده،همون‌موقع هم برای پسرش عقد کردن،منم انشالله تو فکر سومی هستم

چقدر خوب...من مقصر خودمم انقدر بادیگران حرف زدم و تاپیک خاطره زایمان خوندم اینجا ترسیدم

بیخیال بابا اینقدرام ترس نداره

انشالله خیلی خیلی راحت زایمان کنی و بچتو بغل بگیری

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
سلام تبریک میگم انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد  کارتون سخته خیلی هم سخته اما با برنامه ریزی ...

خداحفظشون کنه‌ میشه فاصله سنی شونو بگین؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

منم یه پسر ۵ساله دارم بشدت تنهاست و دنبال بچه های مردم گریه میکنه و میگه داداش و آبجی میخواد کاش همون ۳سال قبل یکی دیگه میاوردم خودمو راحت میکردم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
خددددددا مباااارکهههههه.......فاصله کم اولش اذیت کننده ای اما بزرگ تر بشن بهتر میشه ان شالله....قدمش ...

فداتشم مرسی عزیزززززم

سخت نگیر خدابزرگه ترس شما از درد زایمان بیشتر اذیت میکنه

اره خودم میدونم وگرنه اونجوری سوسولم نیستم به درد

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خداحفظشون کنه‌ میشه فاصله سنی شونو بگین؟

اولی 15 سال 

دومی 10 سال 

سومی 6 سال 

چهارمی 4 سال 

دومی دختر و بقیه پسر 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
آره اینم از مزیتهای  چند فرزندیه باهم سرگرم میشن ولی هر کدوم یه دونه نوه رو قبول ندارم ...هر کد ...

انشاالله والا عالی میشه ۳ تا نوه

یکی نیست بگه فعلا فکری به حال خودت کن با این سه تا. داری به نوه ها فک میکنی.. خخخ

سلام استارتر جان، خداروووووشکر که خونه ات شلوغت میشه،ان شالله پر از صدای خنده و شادی باشه تو خونت...

ببین گلم شاید چندسال اول زندگیت یکم سختی بکشی ولی بعدش راحتی ، واینکه بچه هات تنها نیستن...

بخدا من دوس دارم ۴تا بچه داشته باشم تا باخودشون سرگرم بشن و بازی کنن،گلم درآینده بچه هات خواهر وبرادر دارن...

بهتررررررین کار رو کردی...

خوشحالم برات...

من یه دختر دارم و دومی هم باردارم...‌

وخوشحالم که دخترم از تنهایی در میاد🙂🙂🙂

وسایل بازی مثله سرسره و تاب و عروسک و .... بخر ..تا از الان بچه هات بازی کردن رو یاد بگیرن

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

بعضیا جوری برخورد می کنند انگار خودشون فقط زایمان کردن،زایمان از قدیم بوده و تا وقتی دنیا هست هم خوا ...

اره بعدم هی به ادم میگن خودتو برا بدترین چیز اماده کن وای میری اون دنیا ومیای،خب حالا تو بگی یا نگی من باید این راهو برم جز استرس دادن این چه خاصیتی داره!

انگیزه داشته باش گلم....کمی قرآن با معنی بخون شاید تلنگری بهت داد

خوندم بابا هزاربار خوندم

من عموم‌وضعش خوبه الان بچه چهارمش دنیا اومده،همون‌موقع هم برای پسرش عقد کردن،منم انشالله تو فکر سومی ...

انشالله عزیزم.