2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
بیخیال بابا اینقدرام ترس نداره انشالله خیلی خیلی راحت زایمان کنی و بچتو بغل بگیری

مرسی عزیزم😍

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دوتا پسر دارم. سومی رو نمیدونم هنوز.  ته دلم میخواد دختر باشه که دیگه حس کمبود دخترو نداشته با ...

یا ابلفضل سه تا پسر😵

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم یه پسر ۵ساله دارم بشدت تنهاست و دنبال بچه های مردم گریه میکنه و میگه داداش و آبجی میخواد کاش همو ...

الان بچه ۳ونیم سالم با ۱ونیم ساله ام باهم همبازی شدن. کار من راحتتر شده تقریبا‌ .

خودم نخواستم فاصله زیاد بدم ولی از دست حرف مردم آدم نمیدونه چیکار کنه‌ 

مگه من روشهای پیشگیری بلد نیستم. مگه سقط کردن وجود نداره..

چرا نمیخوان قبول کنن زندگی و شرایط افراد متفاوته

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اولی 15 سال  دومی 10 سال  سومی 6 سال  چهارمی 4 سال  دومی دختر و بقیه پسر& ...

عزیزززززززززم.. حتما خیلی حال میده زندگی کنارشون؟؟؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
الان بچه ۳ونیم سالم با ۱ونیم ساله ام باهم همبازی شدن. کار من راحتتر شده تقریبا‌ . خودم نخواستم فاصل ...

تنها راهش اینه اهمیت ندی 😊

منکه اصلا برام اهمیت نداره، کم هم حرف نمیزنن ها، اما برای خودشون میزنن، من افتخار میکنم و شکر  میکنم که 4 تا بچه دارم ☺️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام استارتر جان، خداروووووشکر که خونه ات شلوغت میشه،ان شالله پر از صدای خنده و شادی باشه تو خونت... ...

مرسی عزیزم از روحیه دادنت. خیلی شارژ شدم بخدا 🤩😍🥰

عزیزززززززززم.. حتما خیلی حال میده زندگی کنارشون؟؟؟

خیییلی 

خدارو شکر 

انشاءالله همه خونه ها شاد باشه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
ماشالا با همین فرمون جلو بدی و سالی یه بار حامله بشی رکورد ۱۱ تا رو راحت میزنی میتونی این فوتبال راه ...

عزیزم ایشون خودش گفت خودش و همسرشون دوست دارن ...والا زندگی خودشون وقتی شرایط مالی و اقتصادی دارن چرا باردار نشن 

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
ماشالا با همین فرمون جلو بدی و سالی یه بار حامله بشی رکورد ۱۱ تا رو راحت میزنی میتونی این فوتبال راه ...

خودشم من پسر زا هستم خخخخخ

تیم فوتبالم تکمیل میشه راحت

دوتا پسر دارم. سومی رو نمیدونم هنوز.  ته دلم میخواد دختر باشه که دیگه حس کمبود دخترو نداشته با ...

ایشالا ک این دختر باشه

چند هفته ایی؟

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
تنها راهش اینه اهمیت ندی 😊 منکه اصلا برام اهمیت نداره، کم هم حرف نمیزنن ها، اما برای خودشون میزنن، ...

خدا حفظشون کنه. منم هدفم ۴ تاست.. ولی ببینم ۳ تا رو میتونم بزرگ کنم به نحو احسن یا نه

ایشالا ک این دختر باشه چند هفته ایی؟

۵ هفته تمام

اولی 15 سال  دومی 10 سال  سومی 6 سال  چهارمی 4 سال  دومی دختر و بقیه پسر& ...

وای سه تا پسر اصلا نمیتونم تحمل کنم😬

سه تا دختر رو ترجیح میدم 

وای سه تا پسر اصلا نمیتونم تحمل کنم😬 سه تا دختر رو ترجیح میدم 

منم امیدوارم توی بارداری بعدیم خدا بهم یه دختر بده

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.