2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
وای سه تا پسر اصلا نمیتونم تحمل کنم😬 سه تا دختر رو ترجیح میدم 

من خودم روحیه ام با بچه پسر جورتره‌ 

ولی دخترو نمیتونم. مثلا بخواد آرایش کنه لاک بزنه عروسک بازی کنم باهاش و...

من بچه بودم فوتبال بازی میکردم. بعد بسکتبالیست بودم تو تیم و.. 

فقط روحیه پسر بچه رو دوست دارم. 

قسمت.‌ شاید این دختر شد. خودم دوست دارم تنوع ایجاد بشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
منم امیدوارم توی بارداری بعدیم خدا بهم یه دختر بده

روز تولدم جنسیتش معلوم میشه 😍

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بچه ۳ونیم سالم با ۱ونیم ساله ام باهم همبازی شدن. کار من راحتتر شده تقریبا‌ . خودم نخواستم فاصل ...

بهترین کار رو کردی خوشبحال بچه هات 

من ۱۶ سالمه یه خواهر ۴ ساله دارم تمام بازی هامو با خودم انجام میدادم تنهایی اصلا خوب نی🥺

ای کاش من ی خاهر داشتم هم سن خودم بود‌....‌

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

ان شالله یه دختر ناز نصیبت بشه ک از هر دوتاش توی خونه داشته باشی

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
بهترین کار رو کردی خوشبحال بچه هات  من ۱۶ سالمه یه خواهر ۴ ساله دارم تمام بازی هامو با خودم ان ...

پس آینده تو بچه هات همین فاصله کم رو پیاده کن 😄😄

ان شالله یه دختر ناز نصیبت بشه ک از هر دوتاش توی خونه داشته باشی

فدای قلب مهربونت گلم انشالله

اره خودم میدونم وگرنه اونجوری سوسولم نیستم به درد

عزیزم سوره انشقاق و رو زیاد بخون. برای رحتی زایمانه. من دوبار زایمان کردم. این سوره واقعا کمکم کرده. 

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
عزیزم سوره انشقاق و رو زیاد بخون. برای رحتی زایمانه. من دوبار زایمان کردم. این سوره واقعا کمکم کرده. ...

من از اول تا حالا هرروز خوندم ولی هیچکدوم این چیزا منو اروم نمیکنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ان شالله این یکی دختر میشه.پسرات خواهر دار میشن. منم دوتا دختر دارم. تو فکر سومی هستم دوس دارم خدا بهم پسر بده. تا دخترام داداش داشته باشن. داداش داشتنم خودش یه نعمتیه. 

سلام عزیزان.میشه برا حاجت دل منم یه صلوات مهمونم کنید. ممنون میشم
انشاالله والا عالی میشه ۳ تا نوه یکی نیست بگه فعلا فکری به حال خودت کن با این سه تا. داری به نوه ...

سخته ولی زود بزرگ میشن از بارداری و بچه داری راحت میشین دیگ میرین عشق و حال ماشااله😍♥️دلِ منم خواست برام دعاکن♥️🥰

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
چطوریه گلم وضعیت زندگیت باهاشون؟ میشه کمی توضیح بدی؟

سختی داره بالاخره..بخصوص که دست تنهام ولی شیرینه..اولی۳سالشه دومی یک سال و ۴ماه و سومی نزدیک۳ماه..البته من سومی خداخواسته بود..بعضی وقتا همش درحال شستن هستم پشت سر هم..دخترم اگه گریه کنه آشپزی سخت میشه برام..یکم مدیریت سخته..بعضی وقتا دیر وقت میخوابم..همسرم اکثر وقتا صبح تا شب سرکاره..ولی با این همه از وجودشون لذت میبرم..چندسال تو حسرت بچه بودم خوبیش اینه که پسرا هم بازی هستن..تو بارداری سوم دوتا از خواهرام کمک حالم بودن خداروشکر..

استارتر جان الهی بچه هات به سلامتی بزرگ بشن نگاشون کنی از ته دلت خوش حال بشی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
استارتر جان الهی بچه هات به سلامتی بزرگ بشن نگاشون کنی از ته دلت خوش حال بشی

مرسی از دعای فشنگت عزیزدلمممم

انشالله به همه آرزوهای قشنگت برسی شماهم