2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

5106 بازدید | 132 پست

بچه ها باردارم واسه بچه سومم.

بین اولی و دومی ۲ سال اختلاف سنیه. بین دومی و این سومی هم قراره دو سال باشه.

راهکاری دارین بعد دنیا اومدن سومی زندگیم با برنامه ریزی بیشتری بره جلو؟ خیلی نگرانم از الان.. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشه

خوبه دورت شلوغ میشه

منو بگو که یکی دارم و اصلا حوصله بچه داری ندارم😑

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
مبارک باشه خوبه دورت شلوغ میشه منو بگو که یکی دارم و اصلا حوصله بچه داری ندارم😑

ومنی که تو زایمان همین اولیه مثل خر تو گل موندم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بزار بچه‌دومت حداقل ۴ سالش بشه از اون ۲ سال ۹ ماهشو بارداری

الان باردارم اخه 😄

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سلام 

تبریک 

چه عالی 

چند ساله هستند اولی و دومی ؟ 

به نظرم برنامه ریزی تون به سن بچه ها، موقعیت کاری همسرتون ، و شرایط زندگی و ...بستگی داره 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
اول بگو پروفت خودتی؟

نه گلم

ومنی که تو زایمان همین اولیه مثل خر تو گل موندم

هنوز زوده برات

بزا بیاد😂😂😂😂

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
سلام  تبریک  چه عالی  چند ساله هستند اولی و دومی ؟  به نظرم برنامه ریزی تون ...

اولی ۳ونیم. دومی ۱۵ ماهه‌

زمان تولد سومی اولی میشه ۴ ساله. دومی ۲ ساله

مرسی گلم