2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
اخه بااون لباس ومو تو ایران خواهرم؟

سلام خوبی

نی نی خوبه

میخوایی سز کنی یا طبیعی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سه تا دارم

تا بچه سومی بشه یکی دوساله برنامه ریزی خاصی نمیتونی داشته باشی😁

اگر همسرت همکاری کنه راحتتر میشه کارت

ولی خوش به حالت اختلاف سنشون کمه

درسته چند سال اولش سخته،ولی رابطه بینشون قشنگتره بنظرم

دوقلو های من به دنیا بیان اختلاف سنشون با بزرگترین بچم میشه ۱۲ سال😕

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
اولی ۳ونیم. دومی ۱۵ ماهه‌ زمان تولد سومی اولی میشه ۴ ساله. دومی ۲ ساله مرسی گلم

اخی نازی 

همشون کوچک اند 

ولی خوبیش اینه که میتونی با بازی و کتاب سرگرم کنی 

و براشون برنامه خواب و غذا بذاری 

طوری برنامه‌ریزی کن که وقتی همسرت میان، بچه ها با پدرشون باشند .شما به کارهای خونه و غذا برسی 

و بعدش بچه ها رو بخوابونید .آخر شب هم برای خودتون حتما زمان استراحت ، تماشای فیلم و با هم بودن در نظر بگیر .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
من کلا مشکلم همین قسمته،برا اون مراحلش راه حل هست ولی هیچکس نمیتونه جای من بزاد🤣

تاپیک زدی میبینمت😆

وای از بی خوابی مردم

بچم دلش درد میکنه ساعت سه نصف شبه نخابیده هنوز😂

پس کی بخیه هام خوب میشن😐

اوووو کجایی حالا؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
چِ وحشتنااااااک😰😰😰😰😰 خدابهت صبر و توان بده عزیزم🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

مرسی از روحیه دادنت گلم 😄😄😄😄

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
سلام خوبی نی نی خوبه میخوایی سز کنی یا طبیعی

سلام مرسی تو خوبی؟ای خواهر دوسه تاپیک اخرمو بخون ببین تو چه حالیم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم بخدا با دوتا وروجکی ک دارم خیللللللللی خسته میشم ولی چه کنم. شوهرم تک فرزنده. منم یه داداش دارم ...

استارتر خیلی با اراده ای کاش یه کم از انگیزه هات بگو همه میترسن حتی از بچه دوم

بارداری راحتی داشتی؟ یا بچه هات خوشخواب بودن بعد ب دنیا او مدت اذیتتون نکردن؟!

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

ایدالوژی من قبل از زایمان: من خودم چون تو خونواده خلوت بودم میخام حداقل چهار تا بچه بیارم. 

الان بعد از ی شکم: با این مخارج و گرونیا و سرویس شدنم برا همین یکی دیگه بچه نمیخام تک فرزندی خیلیم خوبه😑. فقط میتونم بگم هزار ماشالا هزار الله اکبر ب اعصاب فولادیتون و جیب پرپولتون

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
عزیزم منم سومی باردارم اما خداخواسته باید تحمل کرد دیگه 

اخه وقتی نمیتونی ومیترسی چجوری تحمل کنی؟من شبانه روز دارم گریه میکنم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹