2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
۲۰ میلیون هم واسه خانواده ۵نفره کمه

شکر خدا مشکل مادی نداریم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مطمئن باش اکثر اینا که بچه سوم و چهارم رو باردارن از دستشون در رفته و ندونم کاری کردن حالا کاسه چه ک ...

از دستمون که در رفته😁 اما میخواستم چند سال دیگه بچه سوم بیارم نه به این زودی اما خداروشکر مشکل مالی و اینا نداریم فقط من بارداری سختی دارم تا روز آخر حالم بده فقط دعا میکنم تموم بشه بعدش به صد روش جلوگیری میکنم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
جنسیت هاشون چیه؟

دوتا پسر دارم. سومی رو نمیدونم هنوز. 

ته دلم میخواد دختر باشه که دیگه حس کمبود دخترو نداشته باشم. 

ولی حدس میزنم اینم پسره خخخخ

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
والا انگیزه ام فقط شلوغ بودن دوروبرمونه. از تنهایی و کم جمعیتی بدم میاد. دوست دارم آینده این ۳ تا عر ...

آره اینم از مزیتهای  چند فرزندیه باهم سرگرم میشن ولی هر کدوم یه دونه نوه رو قبول ندارم ...هر کدوم ۳ تا بچه میشین ۱۷ نفر😅

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
چقدر شورش میکنی چ خبره اونقدرام ک میگی نیست تاحالا چاقو دستتو نبریده سختیش یه کم بیشتره اینهمه آدم ...

والا ما که تمام فامیلامون ودوستام مثلا صبح رفتن بیمارستان نصف شب زایمان کردن تازه بعضیا اخرشم سز اورژانسی شدن. بعدم اون حجم جیغ و داد و خود زنی برا بریدن دست با چاقویه؟!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه بابا چرا دوست نداشته باشم!من اصلا خوب بودم دوهفته س خیلی ریختم به هم،یه بند گریه میکنم درواقع اگه ...

خب دیگه این درد و فشارا طبیعیه تو بارداری

به این فک کن که تاحالا این همه ادم زایمان انجام دادن و مشکلی پیش نیومده براشون😁

من خودم همیشه فشارم رو ۸ بود و ۴۵ کیلو بودم خانم بهداشت همیشه بهم سرکوفت میزد که وای چطوری میخای زایمان کنی تو

ولی خداروشکر کلا سه ساعت درد کشیدم خیلی راحت زایمان کردم اصلا فکرشم نمیکرد

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
پس بگیم چه لذتی داره زندگی وقتی آخرش می خوایم بمیریم....زندگی قشنگی های خودش و داره هنوزم

برای من واقعا نداره من همش تو فکر مردن وخودکشی ام!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
والا ما که تمام فامیلامون ودوستام مثلا صبح رفتن بیمارستان نصف شب زایمان کردن تازه بعضیا اخرشم سز اور ...

سخت نگیر خدابزرگه ترس شما از درد زایمان بیشتر اذیت میکنه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
والا انگیزه ام فقط شلوغ بودن دوروبرمونه. از تنهایی و کم جمعیتی بدم میاد. دوست دارم آینده این ۳ تا عر ...

درسته بچه که یدونست کار مادر سخت تره 

بچه هایی که خواهر برادر دارن به لحاظ رشد اجتماعی هم فکر میکنم جلوتر هستن 

من تو جلسه مدرسه بچه ها میرم گاهی از معضلاتی که مامانا با بچه های تک فرزندشون دارن تعجب می‌کنم، معضلاتی که شاید مثلا من 4 سال قبل تر با بچه هم سن بچه اونا داشتم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
والا ما که تمام فامیلامون ودوستام مثلا صبح رفتن بیمارستان نصف شب زایمان کردن تازه بعضیا اخرشم سز اور ...

بعضیا جوری برخورد می کنند انگار خودشون فقط زایمان کردن،زایمان از قدیم بوده و تا وقتی دنیا هست هم خواهد بود

خب شما خوش زا بودی برا اکثرا اصلا اینجوری پیش نمیره...خدا کوچولوهاتونو نگه داره براتون

انشالله  شما هم زایمانت راحت باشه اینقدر خودتو اذیت نکن بعدزایمان افسردگی شدید میگیری 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
مطمئن باش اکثر اینا که بچه سوم و چهارم رو باردارن از دستشون در رفته و ندونم کاری کردن حالا کاسه چه ک ...

گلم اولا من تو جوابام همین تاپیک نوشتم که خودمون خواستیم.

ندونم کاری نیست. من خودم پرستار بخش آی سی یو نوزادانم. انقدر سواد دارم که بدونم راههای پیشگیری رو.

بعدشم گلم تظاهر به خوشبختی نکردم.

فقط میگم اگه کسی موقعیت اقتصادی خوبی داره ۳ تا بچه خوبه واسش. کسی که از نظر مالی اوکی نیست یدونه هم زیاده واسش. 

منم دوست دارم دور و برم شلوغ باشه به فکر آینده هستم و اینکه بچه ها بیشتر باهم سرگرم میشن و بازی میکنن تو مدرسه هم همینطور کمک هم هستن..و بزرگتر بشن هرکس تو خونه یه مسئولیتی رو به عهده میگیره و بچه مسئولیت پذیر بار میاد..این نظر من بود..البته اگه خدا بخواد من بیشتر از۳تا مدنظرم هست😁