2777
2789
عنوان

فرزند سوم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5106 بازدید | 132 پست
من فوبیای زایمان وافسزدگی شدید گرفتم عزیزم جریانم با ادمهای معمولی فرق داره شماها این مرحله رو راحت ...

چرا عزیزم؟؟؟ 

زایمان طبیعی یا سزارین؟میخای انجام بدی؟

اگه دوست نداری جواب نده😁

ببخش سوال میپرسم

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
منم سه تا دارم تا بچه سومی بشه یکی دوساله برنامه ریزی خاصی نمیتونی داشته باشی😁 اگر همسرت همکاری ک ...

ممنون عزیزدلمممم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مطمئن باش اکثر اینا که بچه سوم و چهارم رو باردارن از دستشون در رفته و ندونم کاری کردن حالا کاسه چه ک ...

من خودم سیزده سالگی عقد کردم همسرم پاشو گذاشته بود روخرخره ی من باید شش تا بیاری الان دوتا دارم خودش بیشتر از من مراقبه ولی خون به جیگرم کرو واقعا

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
منم سه تا بچه با فاصله کم دارم.

خدا کمک حالت باشه بزرگ بشن خیلی خوب میشه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
اخه چه لذتی داره وقتی فکر میکنی کمتر از یک ماه دیگه قراره ۱۵،۱۶ ساعت درد وحشتناک بکشی؟!

کی گفته ۱۵ .۱۶ ساعت درد من برای اولی ۳ ساعت درد کشیدم دومی یک ساعت بعدش اینقدر حس خوبی داری بعد دنیا اومدن که خدا میدونه تمام اون دردا یادت  میره خودتو اذیت نکن بلند شو پیاده روی کن لذت ببر از این لحظاتت دنیا  رو سخت بگیری سخت میگذره آسون بگیری آسون میگذره 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
چرا عزیزم؟؟؟  زایمان طبیعی یا سزارین؟میخای انجام بدی؟ اگه دوست نداری جواب نده😁 ببخش سوال می ...

نه بابا چرا دوست نداشته باشم!من اصلا خوب بودم دوهفته س خیلی ریختم به هم،یه بند گریه میکنم درواقع اگه میدونستم به این روز میفتم اصلا باردار نمیشدم بخدا،من الان هفته هاس رونم شدید درد میکنه که میلنگم ولی ناله نمیکنم حتی،ولی مثل سگ از زایمانم میترسم طبیعی ام اپیدورال.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
استارتر خیلی با اراده ای کاش یه کم از انگیزه هات بگو همه میترسن حتی از بچه دوم بارداری راحتی داشتی؟ ...

والا انگیزه ام فقط شلوغ بودن دوروبرمونه. از تنهایی و کم جمعیتی بدم میاد. دوست دارم آینده این ۳ تا عروس و دامادم بیارن بشن ۶ تا. هرکدوم یه نوه هم بیارن میشن ۹ تا. هی بیان هی برن‌ 

سختیش اولاشه.

بنظر من اگه کسی از نظر مادی مشکلی نداشته باشه ۳ تا بچه اوکیه.

یدونه باشه خیلللی تنها میمونه.

حتی به اینم فکر کردم بچه یدونه باشه مادر کارش سختتره چون فقط باید همبازی بچه اش باشه. 

ولی دو سه تا باهم بازی میکنن چند سال بعد. با منم کاری ندارن انچنان. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
اخه چه لذتی داره وقتی فکر میکنی کمتر از یک ماه دیگه قراره ۱۵،۱۶ ساعت درد وحشتناک بکشی؟!

چقدر شورش میکنی چ خبره

اونقدرام ک میگی نیست تاحالا چاقو دستتو نبریده سختیش یه کم بیشتره

اینهمه آدم بالاخره تموم میشه دیگ

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
بچه های اولتون چیه؟  چند سالشونه؟  سختتونه؟

دخترم ۵ سالشه پسرم یک سالشه سخت که هست برام چون پسرم رسیدگی میخواد تازه راه افتاده همش باید مراقبش باشم از این طرف بارداری و ویار و حال بد 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

سلام تبریک میگم انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد 

کارتون سخته خیلی هم سخته اما با برنامه ریزی حتما از پسش برمیای 

منم 4 تا بچه دارم، قبلا به هیچ کار نمی‌رسیدم و همش هم کار می‌کردم، اما الان که برنامه ریزی دارم هم به کارام میرسم و هم به بچه هام و هم به خودم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
کی گفته ۱۵ .۱۶ ساعت درد من برای اولی ۳ ساعت درد کشیدم دومی یک ساعت بعدش اینقدر حس خوبی داری بعد دنیا ...

خب شما خوش زا بودی برا اکثرا اصلا اینجوری پیش نمیره...خدا کوچولوهاتونو نگه داره براتون

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شاغل که نیستی احیانا؟ بچه دوم و سوم فقط در صورت رفاه کامل. و حقوق بالای ۲۰ میلیون.

بودم. پرستارم. بخاطر بچه هام فعلا انصراف دادم