2777
2789

اونجا حالا هر چی اینجا داشتن فروختن خونه خریدن اقامت میگیرن..درآمدشون واقعا از کجاست؟چه کاری اونجا مناسبشون هست؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا میخوان بگن ما خارج زندگی میکنیم و اره ماهم وضعمون خوبه 

ترکیه نرن کجا برن پولشون به امریکا و اروپا نمیرسه خوب😂

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
ترکیه مثل شوش مولوی شده دیدی معتادا همه اونجان😂😂😂

واقعا درک نمیکنم..دیگه اونقدرا هم به دردنخور نیستیم  ما رو دور نندازید

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
درامدشون از جیب مردمه میدونی جقد واس ی تبلیغات مضخرف میچاپن؟ممبر فیک میزنن خیلیاشون نمونش زن شاهرخ ...

خوب اون که ترکیه نیست..برا تبلیغ میرن اونجا درخواست برا تبلیغشونم کم میشه مثل سی سی

ترکیع شدع شمال😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

پول خب معلومه آنلاینشاپ هارو میچاپن. بعدشم گندشون درمیاد و ازشون شکایت میشه یا افشاشون میکنن فرار می ...

یعنی با این پول میشه تا آخر عمر زندگی کرد؟بالاخره که تموم میشه

شمال شرف داره به ترکیه..پولش میره تو جیب هم وطن خودمون

همون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh