2777
2789
عنوان

چرا همه بلاگرا میرن ترکیه زندگی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
نه عزیزم منظورشون این بود که شلوغه..وگرنه شمال خیلی بهتر از ترکیه است ..من عاشق شمالم

تا زمانیکه خودمون فرهنگ این نداشته باشیم هیچ اصالتی مورد توهین تمسخر ندیم. یعنی ادمیکه فرهنگ سازی شده. چیکار ب اصالت هادارن

بی فرهنگ مگه شمال چشه دوبار دست پای امثال مثل تو قط کنن ک نیاین شمال انقدر بی فرهنگی نمیکنید

منظورش اینه رفت و امدش راحت شده منظوربدی نداشت

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانیکه خودمون فرهنگ این نداشته باشیم هیچ اصالتی مورد توهین تمسخر ندیم. یعنی ادمیکه فرهنگ سازی شد ...

من قطعا و قطعا ایرانگردی رو ترجیح میدم به ترکیه رفتن

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
منظورش اینه رفت و امدش راحت شده منظوربدی نداشت

آره مثلا من بابام اهوازیه..برا رفتن به شهرمون پرواز تهران اهواز فوق العاده بد وقت ولی ترکیه هر ساعتی پرواز داره

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
اسی،تو یوتیوب هم فعالیت میکنن ....ازاونجاهم پول درمیارن...

اونجا هم تبلیغ دارن؟

خب هرکسی سبک زندگی خودشو داره بماچه. برن خوشبختشن ده برابرخوشبختیشون بهمون برگرده

نه من سوالم فقط درآمد تو کشور خارجیه..چون خیلیا تو شهر خودشون نمی تونن درامد داشته باشن

اونجا هم تبلیغ دارن؟

نه اونجا اینجوری نیست......الان خیلی ازاین ایرانیاریختن اونجا ویدیو فان یا اموزشی میسازن.....به ازای هر هزار view که ویدیشون میخوره 2دلاریاچهاردلار یابیشترمیگرن......یوتیوب پول میده....اونجابه اینامیگن یوتیوبر....فضاش ازاینستابهتره...

نه اونجا اینجوری نیست......الان خیلی ازاین ایرانیاریختن اونجا ویدیو فان یا اموزشی میسازن.....به ازای ...

من یوتیوب ندارم رو گوشیم ...چه جالبه..باز یه تلاشی میکنن تبلیغ راحته

من یوتیوب ندارم رو گوشیم ...چه جالبه..باز یه تلاشی میکنن تبلیغ راحته

اگه دوست داشتی نصب کن بافیلترشکن واردشو....مثل یه دانشگاست....خیلی خوبه به نظرم....اره اونجابه قول تویه تلاشی میکنن....

اگه دوست داشتی نصب کن بافیلترشکن واردشو....مثل یه دانشگاست....خیلی خوبه به نظرم....اره اونجابه قول ت ...

اوکی..ممنون