2777
2789
عنوان

چرا همه بلاگرا میرن ترکیه زندگی کنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیه که دیگه شده میدان ازادی همه میرن ی دوری میزنن ومیان

واقعا خیلی بد شده...من داییم میگه بیا ببرمت بابام نمیزاره  از خدامه برم ببینم  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
بخاطر آزادی فک کنم. بخاطر اینکه پوششون آزاده.وعلاوه بر پوشش هر غلط دیگه ای هم بخوان بکنن کسی باهاشون ...

خوب درآمد چی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
مثلا میخوان بگن ما خارج زندگی میکنیم و اره ماهم وضعمون خوبه  ترکیه نرن کجا برن پولشون به ام ...

ترکیه خیلی شلوغه..به نظرم آرامش نداره...

اینم درسته

آخه درآمدش چی..هر چی دارن میفروشن خونه بخرن اقامت بگیرن بعد اونجا درآمدشون چیه

ترکیه خیلی شلوغه..به نظرم آرامش نداره...

ترکیه اصلا آش دهن سوزی نیست تفاوت چندانی با ایران نداره . مردمش تو رفتار با ایرانی ها فوق العاده بی فرهنگن و نژاد پرست و بی ادب و فکر میکنن چه گ...هی هستن😂😑

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
خوب درآمد چی؟

همون که دوستان گفتن،تبلیغات

میگی پول تبلیغاتشون تموم میشه؟

نمیشه خب، همیشه درحال گرفتن تبلیغن

پولاشونم حتما طلا زمین و... میخرن سرمایه میشه برا آینده

همه از من  متنفرن و همش تقصیر منه 😔🌿
بی فرهنگ مگه شمال چشه دوبار دست پای امثال مثل تو قط کنن ک نیاین شمال انقدر بی فرهنگی نمیکنید

نه عزیزم منظورشون این بود که شلوغه..وگرنه شمال خیلی بهتر از ترکیه است ..من عاشق شمالم

همون که دوستان گفتن،تبلیغات میگی پول تبلیغاتشون تموم میشه؟ نمیشه خب، همیشه درحال گرفتن تبلیغن پول ...

خوب تبلیغ باید براشون بفرستن..این صرفه اقتصادی نداره..مثلا ثمین شایسته تبلیغ ان چنانی نداره

ترکیه اصلا آش دهن سوزی نیست تفاوت چندانی با ایران نداره . مردمش تو رفتار با ایرانی ها فوق العاده بی ...

منم همین احساس رو دارم..من ایران گردی رو واقعا ترجیح میدم به ترکیه..و حتما تا ایرانو کامل نبینم پولم رو خرج مسافرت کشور خارجی نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792