2777
2789
عنوان

مادر شوهر

745 بازدید | 55 پست

دو ماهی میشه با نامزدم دعوام شده دیروز دیدم مادرشوهرم منو از گروه خانوادگیشون(فقط خودشو شوهرش و پسراش و جاریام) انداخته بیرون . شما باشین چه واکنشی نشون میدین؟😐

تیکر رسیدن به عشقمه☺

😂😂سر پیازه یا ته پیاز؟

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از مادرشوهر و خانواده شوهر

هر تاپیک باشه میام اینو میگم میرم😂😂

یه جوری انتقام بگیر و دیگه وارد هیچ گروه خانوادگیشون نصو خیلیبی بیشعوری میخواد این حرکات

با خدا باش پادشاهی کن😎
😂😂سر پیازه یا ته پیاز؟

هررر مشکلی که پیش میاد خودشو میندازه وسط . نامزدمم که همش پشت مادرشه . دیروز تولد نامردم بود بخاطر اینکار مامانش اصلا بهش تبریک نگفتم 

تیکر رسیدن به عشقمه☺
متنفرم از مادرشوهر و خانواده شوهر هر تاپیک باشه میام اینو میگم میرم😂😂 یه جوری انتقام بگیر و دیگه ...

وااای فکرشو بکن رفته پیامایی که به نامزدم دادم خونده 😐 ببین این ادم چقدررر بیشعوره اخه

تیکر رسیدن به عشقمه☺

عجب

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
وااای فکرشو بکن رفته پیامایی که به نامزدم دادم خونده 😐 ببین این ادم چقدررر بیشعوره اخه

عجب واقعا 

تو ایران ازدواج یعنی جنگ اعصاب یا یه ایل طرفی نه با یه نفر

اکثر زندگیا رو همین خانواده ها با دخالت ها و حرکات نابه جا داغون‌میکنن😪

با خدا باش پادشاهی کن😎