2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست

ب جهنم اصلا ب روی خودم‌نمیارم ...اگه عقد نکردین یه تصمیم درست بگیر از دوران نامزدی اینجور دخالتا هست و‌شوهرتم ب حرف مادرشه بعدا خیلی ب مشکل میخوری

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از نامزد چیه؟

اصلا اد نشو که بخوان ریموت کنن من تو هیچ گروه خانوادگی عضو نمیشم 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

منظور از نامزد چیه؟ اصلا اد نشو که بخوان ریموت کنن من تو هیچ گروه خانوادگی عضو نمیشم 

اخه خودشون منو بردن تو گروهشون من که نرفتم 

تیکر رسیدن به عشقمه☺
متنفرم از مادرشوهر و خانواده شوهر هر تاپیک باشه میام اینو میگم میرم😂😂 یه جوری انتقام بگیر و دیگه ...

منم مثه شما بودم  من بخاطر مادر همسرم اینجا عضو شدم بتازگی فوت شده انگاری مغز منم بصورت ناخودآگاه تمام بدی هایی که بم کرده رو فراموش کرده 

بی حس شدم بهش

عجب واقعا  تو ایران ازدواج یعنی جنگ اعصاب یا یه ایل طرفی نه با یه نفر اکثر زندگیا رو همین خان ...

اره واقعا. اینقدر حالم از همشون به هم میخوره که فقط دلم میخاد یه جوری نامزدیمو باهاش به هم بزنم

تیکر رسیدن به عشقمه☺
اخه خودشون منو بردن تو گروهشون من که نرفتم 

عمتون مادرشوهرتونه؟ 

تولدت نزدیک نیست ؟ مثبت نگرانش اینه میخوان سوپرایزت کنن 😅😅 خودت مطلع نشی 😬

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

عمتون مادرشوهرتونه؟  تولدت نزدیک نیست ؟ مثبت نگرانش اینه میخوان سوپرایزت کنن 😅😅 خود ...

اره . تولدم چند وقت پیش بود حتی بهم تبریک نگفت خاک بر سر 😂

تیکر رسیدن به عشقمه☺
ببین من یه بحثی با خانواده شوهرم تو گروه کردم یعنی اینو بهت بگم گروه خانواده شوهر وسیله ای هست برای ...

بابا اخه من خودم خواهر شوهرم ولی هیچوقت با زن داداشم اینجور رفتارا نداشتم اینقدر رابطم با زن داداشم خوبه که جای خواهرمه ولی اینا منو با دشمنشون اشتباه گرفتن

تیکر رسیدن به عشقمه☺