2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
ببین من یه بحثی با خانواده شوهرم تو گروه کردم یعنی اینو بهت بگم گروه خانواده شوهر وسیله ای هست برای ...

باز اگه نامزدم پشتم باشه دلم به یه چیزی خوش هست ولی اونم پشت مامانشو میگیره

تیکر رسیدن به عشقمه☺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره . تولدم چند وقت پیش بود حتی بهم تبریک نگفت خاک بر سر 😂

😂😂 

یه سوال با این شرایط چه ویژگی نامزدت داره که ۴ ساله به پاش موندی؟.(( گفتید خیلی پشت مادرشه و این رفتار عمتون و.. ))

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

😂😂  یه سوال با این شرایط چه ویژگی نامزدت داره که ۴ ساله به پاش موندی؟.(( گفتید خیلی پشت مادر ...

خریت کردم . الان فهمیدم اشتباه کردم 

تیکر رسیدن به عشقمه☺
با اینکارش شعورشو به همه نشون داد،مشکل اصلی نامزدته که بچست و دهن بین

بچست و دهن بین و خبرکش . ینی هر چی بهش میگمو میره به مامانش میگه

تیکر رسیدن به عشقمه☺
خریت کردم . الان فهمیدم اشتباه کردم  

دور از جون 

چرا تمومش نمیکنی ؟ شاید خواست عمتون همین بوده اصلا🤔

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

دور از جون  چرا تمومش نمیکنی ؟ شاید خواست عمتون همین بوده اصلا🤔

من الان تنها چیزی که میخام همینه . دیروز همه ی کادوهاشو اتیش زدم و تصمیممو گرفتم که نامزدیمو به هم بزنم

تیکر رسیدن به عشقمه☺
من الان تنها چیزی که میخام همینه . دیروز همه ی کادوهاشو اتیش زدم و تصمیممو گرفتم که نامزدیمو به هم ب ...

احساسی تصمیم نگیر اما باقی عمرتو حروم نکن 

وااااای که دهن بین بودن بدترین خصلت مرده....خودت و پیر نکن باهاش...این آدم به معنای واقعی پیرت میکنه ...

اینقد مغرورن که بعید میدونم باهام بیاد بریم پیش مشاور

تیکر رسیدن به عشقمه☺
اینقد مغرورن که بعید میدونم باهام بیاد بریم پیش مشاور

پس کامل از زندگیت حذفش کن....بشین درست و بخون و سرشته خوب انتخاب کن و دنبال کار و پیشرفت باش.یادت باشه موفقیت بهترین انتقام هست...جوری موفق شو ک حسرت بخورن

پس کامل از زندگیت حذفش کن....بشین درست و بخون و سرشته خوب انتخاب کن و دنبال کار و پیشرفت باش.یادت با ...

شروع کردم دارم برای کنکور میخونم . برام دعا کن موفق شممممم

تیکر رسیدن به عشقمه☺