2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 55 پست
خودت جای من بودی اینکارو نمیکردی؟

من اصلا برا همین چیزاس ازدواج نکردم تا الان 😂😂😂

زندگی کوتاه تر از اونه که با اعصاب خوردی سپری شه 

و من هر جابگاهی که داشته باشم شایسته احترامم همونطور که به دیگران احترام میزارم پس به خودت احترام بگذار و فرق بین بساز و زندگی کن بودن رو با بلا نسبت ضعیف و تو سری خور بودن بدون نزار خارج از حد و حدودی که باید باهات رفتار کنن

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا برا همین چیزاس ازدواج نکردم تا الان 😂😂😂 زندگی کوتاه تر از اونه که با اعصاب خوردی سپری شه ...

چقدر کار خوبی کردی که ازدواج نکردی

تیکر رسیدن به عشقمه☺
چقدر کار خوبی کردی که ازدواج نکردی

این خیلی بده اگه دستاورد قابل قبول و در حد خودم به دست نیارم تو زندگیم باختم 😐

تنهای خیلییییی بده اما از اون بدتر یه ازدواج اشتباه و تحمل و حقارت موندن توی اون زندگیه (( متاسفانه فرهنگ لق جامعه ما زیاد داره. ازدواج نکنی میگن ترشیده، ازدواج کنی مجبورت میکنن به خاطر بسته نگهداشتن دهن مردم سازش کنی و طلاق نگیری و.....))

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))