2777
2789
عزیزم شما از برنامه ورزشیش راضی هستی؟ 

عزیزم من خودم برنامه ورزشیشو نگرفتم

ولی داداشم برای بدن سازی گرفته خیلی راضیه و تاثیرش مشخصه

شما اگه بخواین توی سایتش ادرسش هست حضوری میتونین برین خیالتون راحت تر باشه

لطفا برام صلوات بفرستین💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بدی مرغ هم بخوره سير نمیشه!  بعد من کالری رژیم خودمو زدم تو کرفس کلا شد 800 کالری بعد ک ر ...

من همیشه وزنم متناسب بوده، غذا خوردن عادیم همین اندازه های غفاریه که میگین، یه همر همین قدر کم غذا خوردم😂

منغفاری رو خریدم یه روزم انجام ندادم بس که غیر اصولی بود با معده خالی یه مشت قرص داده بود...بعد لیمومی رو گرفتم اونم اولش خوب بود ولی بعد استپ شدید وزنی داشت علاوه بر اینکه غذاهاش تکراری بود ولی گشنگی نداشت اصلا...کالری شماری هم که از دم اشتباه...الان رژیم جدید گرفتم فعلا که خوب امید وارم بعدا هم جواب بده

من رژیم یک ماهه گرفتم ازش، شیرهم میدم، تو چهل روز پنج کیلو کم کردم. 

فقط دو سه روز اول یکم سرگیجه داشتم بعدش بی نهایت راحت بودم.فکر میکنم بدن هرکس با دیگری فرق داره. من خداوکیلی اذیت نشدم. 

من همیشه وزنم متناسب بوده، غذا خوردن عادیم همین اندازه های غفاریه که میگین، یه همر همین قدر کم غذا خ ...

خب شما غیر طبیعی غذا می‌خورید 

یه انسان معمولی با 2 قاشق الویه به هیچ وجه سیر نمیشه 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍
خب شما غیر طبیعی غذا می‌خورید  یه انسان معمولی با 2 قاشق الویه به هیچ وجه سیر نمیشه

عزیزم من ۲۷ ساله همین جوری غذا می خورم،منظورم دقیقا طبق این رژیم که نیست، این چیزایی که خوندم اینجا نوشته بودن دیدم تقریبا مشابه میزان غذای منه، حالا من ۳تا قاشق الویه می خورم، یا نهار ۶،۷تا قاشق برنج،همیشه هم وزنم فیت بوده، هر ۶ماهم چکاپ میرم همه چیز نرماله، بعد از زایمانمم اندازه ی سه نفر شیر داشتم ولی دخترم نخورد

نمیدونم عشقم شاید کالری شماری هم خوب باشه من تو پیج دایت ویت مونا خوندم ک ممکنه عوارض وحشتناکی داشته ...

اصلا کالری شماری به مرور متابولیسم بدن رو داغون می‌کنه...قرار نیست که هتل آخر عمر آدم حساب کتاب کنه همش...دکتر کرمانی هم پزشک عمومی خودشون قبلا چاق بودن کتاب خوندن بر اساس تجربه تونستن برنامه بنویسن...

اصلا کالری شماری به مرور متابولیسم بدن رو داغون می‌کنه...قرار نیست که هتل آخر عمر آدم حساب کتاب کنه ...

چه عجب یکی اینجا با سواد بود. چون اینجا همه طرفدار کالری شماری هستن نمیدونن عواقبش چیه 

فکر کنم از تاپیک های بامداد خمار شروع شده

حاضر نیستن 100 تومن بدن رژیم بگیرن ولی واسه چیزای دیگه 10 برابر خرج میکنن 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

منم یه زمانی رژیم گرفتم چهار پنج کیلو لاغر کردم 

ولی به میل خودم 

کمتر میخوردم چای سبز و قهوه می خوردم 

خیلی ورزش میکردم شنا و دوچرخه سواری و باشگاه 

خلاصه داشتم عالی پیش میرفتم که کرونا اومد گند زد به همچی 

کمخوریم ادامه میدم ولی خب بی تحرک سخته وزن کم کردن

و اینکه بااجازت مادرا لباس بچه گرون نخرید لباس ارزان کیفیت عالی در پیج ماکوچیکا شاپ حتما یه نگاه بیندازید کیفیت تضمینی makochikashop 

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop