2777
2789
عنوان

شما تا حالا از تگموند خرید کردین؟

281 بازدید | 6 پست

سلام .

شما تا حالا از تگموند لباس خریدید؟ معتبره؟ میخوام یه لباس بخرم اما تا حالا از اینجا خرید نکردم و واسه همین کمی مرددم👀👀

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تماسی باهم نداریم ولی عجیب حس نزدیکی میکنم باهات❤هربار میری و برمیگردی با همین نام کاربری و عکس پروف بیا که سریع دریابم😁😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تم ...

آیدی‌ت به شدت آشناست.‌‌..احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیدی‌ت به شدت آشناست.‌‌..احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍

اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄

ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه‌. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی

ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه‌. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی

عزیزمی💗مراقب خودش باش💗

عزیزمی💗مراقب خودش باش💗

مرسی. تو هم همینطور😍