شما تا حالا از تگموند لباس خریدید؟ معتبره؟ میخوام یه لباس بخرم اما تا حالا از اینجا خرید نکردم و واسه همین کمی مرددم👀👀
« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها میشود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، میتابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تماسی باهم نداریم ولی عجیب حس نزدیکی میکنم باهات❤هربار میری و برمیگردی با همین نام کاربری و عکس پروف بیا که سریع دریابم😁😄
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تم ...
آیدیت به شدت آشناست...احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍
« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها میشود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، میتابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔
آیدیت به شدت آشناست...احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍
اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄
ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی
ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی
عزیزمی💗مراقب خودش باش💗