2777
2789
عنوان

شما تا حالا از تگموند خرید کردین؟

281 بازدید | 6 پست

سلام .

شما تا حالا از تگموند لباس خریدید؟ معتبره؟ میخوام یه لباس بخرم اما تا حالا از اینجا خرید نکردم و واسه همین کمی مرددم👀👀

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تماسی باهم نداریم ولی عجیب حس نزدیکی میکنم باهات❤هربار میری و برمیگردی با همین نام کاربری و عکس پروف بیا که سریع دریابم😁😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
سلام دختر بلای من 😁😚من هیچوقت یادم نمیره شمارو ..همیشه هم دوسِت داشتم با توجه به اینکه ارتباط و تم ...

آیدی‌ت به شدت آشناست.‌‌..احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍

« اگر بیفسرد این دست، کدام شاخه به اعماق آفتاب، رها می‌شود؟ اگر بپژمرد این چشم، کدام آینه بر قامت جهان، می‌تابد؟ » محمد مختاری🌱/ من برگشتم باز، برای چهارمین بار، چون تا جون دارم نه شمع روشن کردن فراموشم میشه، نه بیزار بودن از بانی تاریکی...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیدی‌ت به شدت آشناست.‌‌..احتمالا قبلا حرف زدیم با هم درسته؟😍

اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اره عزیز دلم..هر تاپیکی با مضمون جزم اندیشی و تعصب که فکر کنی من و شما بودیم دوشادوش😄

ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه‌. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی

ای جااان. چه خوشحال شدم یکی اینجا منو یادشه‌. اونم این شکلی. مرررسی😍😍💜😘حالمو خوب کردی

عزیزمی💗مراقب خودش باش💗

عزیزمی💗مراقب خودش باش💗

مرسی. تو هم همینطور😍