2777
2789
عنوان

بچه ها😐

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
دقیقا ولی ی چی بگم من ی داداش دارم یکم بیشتر خوشگل و خوش هیکل بخدا تو اینستا پس میزاره ۸۰ کامنت ۷۰دخ ...

آخه پسرای ایرانی برعکس دختراش خودشیفتگی دارن به اندازه کافی؛خدایی دقت کردین؟پس لزومی نداره ازشون تعریف کنیم،منم کلاازآدمی که محتاج تعریف دیگران باشه زده میشم😕

آخه پسرای ایرانی برعکس دختراش خودشیفتگی دارن به اندازه کافی؛خدایی دقت کردین؟پس لزومی نداره ازشون تعر ...

هر جور ادم هست خدا نکنه پسری خوشگل و پولدار بخدا دخترا خودشون میکشون البته دور از جمع بعضی ها رو میگم اینا هستن ک خودشیفتگی پسرا رو زیاد میکنن منم خودمم مثل توام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جور ادم هست خدا نکنه پسری خوشگل و پولدار بخدا دخترا خودشون میکشون البته دور از جمع بعضی ها رو میگ ...

ببین خوشگل وخوش اندام نیست معمولیه؛ولی پسرخوبیه لش ولوش ودختربازنیست ووضعشم نسبتاخوبه،ارزش داره حالاالکی یکم ازش تعریف کنم؟😂

نه؛چندماهه هموتواینستاداریم ،هم دانشگاهیمه ازدیشبه یکم صحبت میکنیم که باهم دوست شیم

ن تعریف نکن بزار تو خماری بمونه اگه تعریف کنی فک میکنه چرا سبز نشون میدی 😂مغرورا و دست نیافتنی ها شیرینن

ن تعریف نکن بزار تو خماری بمونه اگه تعریف کنی فک میکنه چرا سبز نشون میدی 😂مغرورا و دست نیافتنی ها ش ...

واقعاپسرای الان ازدخترالوس ترن؛اه اه خوب هرکی یه مدلیه من خوشم نمیادانقدزودصمیمی بشم وچاپلوسی بلدنیستم،بایدناراحت بشه؟اوق😂

ولش کن بابا وقت گران براتون هدر نده

من داداشم ی پیامو مینویسه ب چهارتاش میفرسه میگیم نکن میگه تفریح بزار استفاده کنیم الان بیان دخترای لوس میگن وا داداشت چرا اینجوری تو این نی نی سایت بعضی ها عجوبه هستن بخدا😂خواهرای عزیز کرم از خودت درخته

واللللله،آخه من ازدخترا هرچی صدا؛قیافه؛تیپ یاهیکل خوشم بیادجلوخودش تعریف میکنم ولی پسروعمرااااانمیتو ...

معلومه نباید هم تعریف میکردی ازش اما مرسی یکم چیزه مثلا میگفتی اها خودتی اونم میگفت اره تو هم با لایکی چیزی سر و ته شو بهم میاوردی 😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨