2777
2789
عنوان

بچه ها😐

176 بازدید | 25 پست

باپسره امروزاولین باره داریم چت میکنیم که آشنابشیم واینا عکس ازخودش واسم فرستادمنم واسش نوشتم مرسی ایموجی😍😌گذاشتم؛بعدباهام سرسنگین شدکه واکنشت همینه؟به نظرتون توقع داشت قربون قدوبالاش برم؟😑

یعنی چی عکس فرستاده نوشتی مرسی 😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من خیلی سردبرخوردکردم؟🤦‍♀️

نه منظورم این نبود اما یکم بی ربط نیست عکس بفرستی برای کسی طرف بگه مرسی 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوب  کاری کردی یکمی هم ایراد میگرفتی اعتماد ب سقفش سقوط کنه

آخه من حس کردم عکسشویهوفرستادیکم بهش اعتمادبه نفس بدم که خوب حوشبختانه یامتاسفانه به راحتی ازپسراجلوخودشون تعریف نمیکنم همینطوری همشون اعتمادبه نفس کاذب دارن،مخصوصاباشگاهم برن🤣

خوب نمیدونستم چی بگم یهوخودش فرستادبدون این که من بخوام😂

جررر تازه خودتم نمیخواستی فرستاده گفتی مرسی 😐😂این قطعا دنبال این بوده ازش یکم تعریف کنی که تو هم... 😂

آخه من حس کردم عکسشویهوفرستادیکم بهش اعتمادبه نفس بدم که خوب حوشبختانه یامتاسفانه به راحتی ازپسراجلو ...

دقیقا ولی ی چی بگم من ی داداش دارم یکم بیشتر خوشگل و خوش هیکل بخدا تو اینستا پس میزاره ۸۰ کامنت ۷۰دخترا همشون ی کلمه جووووووووون 😂😂😂ی جور قربون صدقش میرن داداشم مغرور شده حالا کلا تو فامیل هم برا همه قیافه میگیره خاک بر سره دخترا ک پسرا رو خود شیفته میکنن

جررر تازه خودتم نمیخواستی فرستاده گفتی مرسی 😐😂این قطعا دنبال این بوده ازش یکم تعریف کنی که تو هم.. ...

واللللله،آخه من ازدخترا هرچی صدا؛قیافه؛تیپ یاهیکل خوشم بیادجلوخودش تعریف میکنم ولی پسروعمرااااانمیتونم🤣مخصوصا اونم پسری که کلا۲۴ساعت نیست چت میکنیم