2777
2789
عنوان

بخدا دیگه ندارم چ غلطی کردمااا

480 بازدید | 29 پست

میخوام سزارین کنم همین تازه ۶تومن ریختم ب حساب دکتر.۴تومن هم روز زایمان باید بدم ب بیمارستان.حالادکتر میگه باید بری سونوتقلبی بدی ک بگن سر بچه بالاست و دلیل منطقی بشه برا بیمارستان برای سزارین.هزینه اونم ۱تومنه.خسته شدم بخداپول ندارم دیگه شوهرم غر میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب عزیزم چه کاریه طبیعی زایمان کن بعدشم دکترت بیخود کرده میفرستت سونو نهایتن میتونه تو پروندت بنویسه خون ریزی کرد بیمار یا سر بچه گیر کرد یاهزارتا چیزبگه که نتونستی طبیعی بزایی

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

پس چرا تو تبریز راحت سزارین میکنن اصلا کار ندارن 

البته به حز بیمارستانای دولتی 

خصوصیا هرکی هرچی بخواده

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
خوب عزیزم چه کاریه طبیعی زایمان کن بعدشم دکترت بیخود کرده میفرستت سونو نهایتن میتونه تو پروندت بنویس ...

خب از قبل زایمان باید برم بستری شم کلی سوال پیچ میکنن ک مشکلت چیه

قبلیم زایمان طبیعی بود اون دنیا رو ب چشم دیدم

گلم 

من خودم نرفتم 

ولی از هر کی شنیدم راضی بوده 

کلی ورزش یادت میدن ، با اهنگ و ورزش و حرکات مختلف ، کنارت هستن 

نرمش های مخصوصی دارند برای کم کردن درد 

بازم فکرات رو بکن 

هفته ی چندی ؟؟

خب از قبل زایمان باید برم بستری شم کلی سوال پیچ میکنن ک مشکلت چیه

ولله دیگه چی بگم جدیدا خیلی غر وفر دارن 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

بیمارستان خصوصی که  دلبخواهی هستش فقط پول بده سزارین کن مگه بیمارستانت دولتیه؟؟؟