2777
2789
عنوان

بخدا دیگه ندارم چ غلطی کردمااا

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 29 پست
خوبه ولی فک نمیکردیم اینقد این دست اون دستمون کنن شوهرم الان ب گه خوری افتاددیگه

آره دیگه بچه هم سختی های خودش رو داره فقط شیر و پوشک و آروغ نیست هزینش از یه آدم بزرگ هم بیشتره

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر ایشون هم در حال پول گرفتنه دیگه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩

اخه میگه باید سونو تقلبی ببرم خوب خصوصیا همچین چیزی نمیخان حتمن بیمارستان دولتیه 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
آره دیگه بچه هم سختی های خودش رو داره فقط شیر و پوشک و آروغ نیست هزینش از یه آدم بزرگ هم بیشتره

نمک پاشیدن بعضی ها رو درک نمیکنم 

شمایی که رفتی بالا منبر موعظه میکنی ،این وسط هم درخصوص خرج های اضافی بچه ها و خرید ها و چشم و همچشمی مادرانشان ، ما رو نصیحت بفرما 

نمک پاشیدن بعضی ها رو درک نمیکنم  شمایی که رفتی بالا منبر موعظه میکنی ،این وسط هم درخصوص خرج ه ...

عزیزم من خودم بعد از ۴ سال ازدواج بچه دار شدم چون تا قبل از اون شرایطش رو نداشتیم پس میشه بعد از چند سال هم بچه دار شد حتما که نباید بعد از ۱ یا ۲ سال بچه آورد هروقت شرایطش باشه

الانم که هممون میدونم که همه چی گرونه با پول کم نمیشه هیچ کاری کرد

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
عزیزم من خودم بعد از ۴ سال ازدواج بچه دار شدم چون تا قبل از اون شرایطش رو نداشتیم پس میشه بعد از چند ...

از یک تاپیک نمیشه به زندگی کسی پی برد 

شاید هم بدون اطلاع بچه دار شدن 

زندکی بالا و پایین داره 

مثلا الان خودمون ،

این ماه ماشینمون یک خرج سنگینی برداشت و واقعا در تنگنا هستیم 

ولی روزهای دیگه زندگی عادی و خوب داریم 

ضمن اینکه کسی از فردای خودش خبر نداره 

از یک تاپیک نمیشه به زندگی کسی پی برد  شاید هم بدون اطلاع بچه دار شدن  زندکی بالا و پایی ...

بله نمیشه پی برد 

الانم که این خانم باردار هستن و دیگه نمیتونن کاری کنن 

اومیدوارم بتونن از پس سختیاش بر بیان

خب از قبل زایمان باید برم بستری شم کلی سوال پیچ میکنن ک مشکلت چیه

سوال پیچت نکردم فقط میگم بیمارستان خصوصی اختیاریه زایمان سز یاطبیعی فقط پولشونو میگیرن  دکتر چراباید بفرستت سونو تقلبی یک میلونی من کی رو سوال پیچ کردم وا خاستم کمکت کنم  

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
بله بدون اطلاع باردارشدم متاسفانه خواستم سقط کنم ک نشد

به این زخم زبان ها اهمیتی نده 

متاسفانه جو نینی سایت جوری هست که درخصوص بچه اوردن و سقط نکردن ،گارد میگیرن

ان شاالله با بدنیا اومدن بچه زندگی تون روشن تر و با برکت تر بشه