2777
2789
عنوان

مهریه میگه فقط یک سکه با توضیحات‼️‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 8097 بازدید | 360 پست
هنوز صحبت نکردم باید بیشتر فکر هامو بکنم.رابطه ۶ساله نباید اینقدر بخاطر مهریه وچهارتا تیر وتخته و۳۰گ ...

اون اقا به حاشیه کشونده .خیلی بی ارزشت کرد بعد ۶ سال .اگه دوستت داشته باشه محترمانه تر برخورد میکنه طوری که شان و شخصیتت حفظ بشه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزارو قبول کرد؟

داداش های خودم برای خانم هاشون عروسی گرفتن.حنابندان حتی گرفتن.

جهیزیه کامل خریدن.

عروس شاید در حد ۴تیکه رختخواب و.....

طلا کلی خریدن که گرمش از دست من در رفته

مهریه هم طبق خواسته خانم هاشون زدن.

چون واقعا دوست دارن و.....الآنم خانم هاشون خدایی دارن جبران میکنن.

خونه وماشین هم حتی به اسم خانم هاشونه.

اصلا نمیدونم چرا زندگی من باید اینطوری باشه.

بهش کمک کردم درست خونده کاره ای شده .کمک کردم ماشین گرفته،طبقه دوم پدرشون رو ساخته هم مالی هم غیر مالی کمک کردم توقع نداشتم اصلا.

بنظر خودم چون معیار هاشو دارم و مناسب زندگی هستم منو میخواد نه دوست داشتن و.....

داداش های خودم برای خانم هاشون عروسی گرفتن.حنابندان حتی گرفتن.جهیزیه کامل خریدن.عروس شاید در حد ۴تیک ...

شما اینکارارو باید برای شوهرت میکردی نه دوست پسرت،در ضمن فکر نکن چون اینهمه زحمت کشیدی برای طرفت باارزش میشی ،هر کسی ظرفیت نداره .یکی میفهمه قدردانه یکی نمیفهنه و هوا برش میداره و فکر میکنه کیه اونوقت خودشو برات دست بالا میگیره .بحث شرایط شد بهش بگو با پدرم باید صحبت بشه طبق رسمومات پیش بریم ،بگو من خودمو ۶ ساله بهت اثبات کردم همه جوره پشتت بودم ولی اینجا بزرگترم حرف آخرو میزنه

شما اینکارارو باید برای شوهرت میکردی نه دوست پسرت،در ضمن فکر نکن چون اینهمه زحمت کشیدی برای طرفت باا ...

اشتباه کردم

اعتماد بی جا کردم

فکر کردم مثل داداش های خودمه.

خیلی ناراحتم خیلی زیاد

شما اینکارارو باید برای شوهرت میکردی نه دوست پسرت،در ضمن فکر نکن چون اینهمه زحمت کشیدی برای طرفت باا ...

اصلا دیگه سرد شدم و فکر میکنم در آینده باهاش به مشکل میخورم.

این شخص برخلاف چیزی که میگه ونشون میده خسیس هست بنظرم اما چون از صفر شروع کردیم من فکر میکردم داره جمع میکنه که زودتر شرایط درست بشه بریم سر خونه زندگی

احساس میکنم از سر ناچاری دیگه این ازدواج میخواد صورت بگیره تا از سر دوست داشتن یعنی کیسی مناسب تر از من گیرش نمیاد یعنی دور هاشو زده زیرکانه دیده نیست

دختر های فامیل هاشون که بهش معرفی میکردن هرکدوم به یه دسته گلی آب دادن که خبرش به ما هم رسیده

اشتباه کردماعتماد بی جا کردمفکر کردم مثل داداش های خودمه.خیلی ناراحتم خیلی زیاد

میدونم ناراحتی حالت بده .کاش تحمل کنی کوتاه نیای .ما زنا وقتی کسیو دوس داریم گند میزنیم منطقمون از کار میفته گند میزنیم به جوونیمون .ببین این پسره اگه دوستت داشته باشه شرایط خانوادتو قبول میکنه .چون رسم شما منافاتی با رسم خانوادش نداره .خودت دست کم نگیر .حیف نکن خودتو هیچ آدمی ارزش فداکاری نداره مگه اینکه خودش هم در همون حد فداکاری کنه .فقط به این فکر کن یه بار جوونی یه بار خدا بهت عمر داده ،سرنوشتتو با آدم بد گره نزن .ایشالا که هر چی به صلاحته اتفاق بیفته .مرد اگه برات خودشو به آب و آتیش نزنه قدرتو نمیدونه .شما الان شرایطت خوبه خیلی هم دلش بخواد

اصلا دیگه سرد شدم و فکر میکنم در آینده باهاش به مشکل میخورم.این شخص برخلاف چیزی که میگه ونشون میده خ ...

رابطه همین اولش تموم بشه بهتر از اینه که ۱۰سال دیگه با دوتا بچه طلاق بگیری

😐😐😐😐😐😐😐

▁▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▃▄▅▆▇▉█▉▇▆▅▄▃▂▁ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))