2777
2789
عنوان

کسی با دوس پسرش ازدواج کرده؟

1646 بازدید | 83 پست

دارم رابطه خودمو تحلیل میکنم برا همین دارم تجربیاتتون رو میپرسم

ایا راضی هستین و اینکه رابططون قبلش چند وقت بود و خیلی صمیمی بودین؟ بعد ازدواج شخصیتش خیلی بدتر شد؟

درکل خودم فک میکنم یه چند درصدی شخصیتش گند تر بشه ولی وقتی زنشی راحت تر میتونی سلطه پیدا کنی و کنترل کنی قضیه رو

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

نزدیک بود ولی بهم زدم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ماه دوست بودیم بعد اومدن خواستگاری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

با دوست پسری ک قول ازدواج میدادو همش میکاشت منو و اخلاقشم بدو بدتر میشد به ازدواج ختم نشد یه اشناییه ساده یعد ۲۰ روز تبدیل به ازدواج شد

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
با دوست پسری ک قول ازدواج میدادو همش میکاشت منو و اخلاقشم بدو بدتر میشد به ازدواج ختم نشد یه اشناییه ...

خب اون بگیر نبوده از اول، واسه من قول و قراری برا ازدواج نیس خودمم قصدشو ندارم اصلا چه اون چه کس دیگه، ولی داشتم فک میکردم مثلا دوسال دیگه اگه بحثش شد واکنشم چی باشه رد کنم یا بزارم اوکی شه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

منم با دوست پسرم ازدواج کردم اونم بعد از پنج سال

راستش من باهاش مسافرت هم رفته بودم،بعد ازدواج خیلی خیلی بهتر شد،قبلش تو.دوستی واقعا اذیت میشدیم حتی میخواستیم کات کنیم

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  

دختر عمم و شوهرش نزدیک دوماه دوس بودن . یکی از دوستام ۶ سااال با شوهرش دوست بود اخرشم ازدواج کردن و الان جزو یکی از خوشبخت ترین زوج هایی هستن ک میشناسم😌🌹عمم و شوهر عمم ۲۵ سال پیش دوس دختر دوس پسر بودن😂و مامان بابای خودم🙇🏻‍♀️😂😂😂باهم دوسال دوست بودن پنهانی😂

من

دوست خانوادگي بودن

١٣ سالم بود ، ١٧ سالش بود ميخواست باهام دوست شه كه نشدم

١٥ سالگي دوست شدم

١٩ عقد كردم

٢١ ازدواج

الان ٢٧ سالمه يه دختر يك ساله دارم

خدا رو شكر راضيم و هرچي سنش بالاتر ميره پخته تر و بهتر ميشه

مليكا هستم🥰