2777
2789
عنوان

کسی با دوس پسرش ازدواج کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 83 پست
ازدواج کردیم رابطمون خوبه  هنوز بیشتر دوستیم تا زن و شوهر من با چشم باز خودشو انتخاب کردم ول ...

اره این از مسائلیه که خیلی بش فک میکنم، خانواده اون تخسن و پر رفت امد، واسه من نجیبن و سالی یبار کسی خونمون نمیاد و نمیریم، اخلاق دوتامون مث همه ولی اون مغرور تر و تخش تره من مهربون تر،

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

بله راضیم ، ۴ ماه بود دوست بودیم خیلی صمیمی شده بودیم ولی خب نه در این حد که دست همو بگیریم و اینا اصلا به هم نزدیک نمیشدیم تو دانشگاه اشنا شده بودیم 😅 بعد اومد خاستگاریم اتفاقا بعد از ازدواج همه چیز خیلی بهتر شد ، الان هم بعد از سالها به لطف خدا صاحب بچه میشیم 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سع سال دوس بودیم بعد ازدواج کردیم الان هشت ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم مشکل خاصی ندارم راضیم

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
من دوست خانوادگي بودن ١٣ سالم بود ، ١٧ سالش بود ميخواست باهام دوست شه كه نشدم ١٥ سالگي دوست شدم ...

شما خدارو شکر هم کیسه خوبی بوده هم شرایط خوب، انشالله خوشبخت باشید

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

یک سال با هم دوست بودیم...

یک سال هم عقد...بعد عروسی کردیم

ماهیتش خوبه همسرم،بیشتر اخلاقاش تو همون دوستی دستم اومد،یه سری دیگش تو عقد...به هر حال اونم کم کم رو من شناخت پیدا کرد

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
بله راضیم ، ۴ ماه بود دوست بودیم خیلی صمیمی شده بودیم ولی خب نه در این حد که دست همو بگیریم و اینا ا ...

فک میکنم شخصیت مرد خیلی تاثیر داره در این زمینه

من 😍 من😍

نه اتفاقا از ما خیلی بهتر شد بعد ازدواج قبلا خشک و گنده دماغ بود 😑حتی بامن. 

فقط یادتون باشه خوشبختی تونو جار نزنین هیچوقت، مردم ناجور شدن دوست دارن از بدبختیا بشنون و خودشونو راحت تر حس بکنن و بهتر. 

ما جار زدیم برامون سنگین تموم شد

یک سال با هم دوست بودیم... یک سال هم عقد...بعد عروسی کردیم ماهیتش خوبه همسرم،بیشتر اخلاقاش تو همون ...

تو اون یه سال اوکی بودید کاملا؟

من ۶ماه دوست بودیم بعد اومدن خواستگاری

اوکی هستین باهم الان؟ اون شش ماه چی

اوکی هستین باهم الان؟ اون شش ماه چی

الان خوبیم باهم 

تو دوستی هم خوب بودیم ک ب ازدواج ختم شده دیگه

اگه تو دوستی خوب نیستین فک نکن بعد ازدواج معجزه میشه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم با دوست پسرم ازدواج کردم اونم بعد از پنج سال راستش من باهاش مسافرت هم رفته بودم،بعد ازدواج خیلی ...

منم به همین فک میکنم، الان باهم بد نیستیما، ولی کمبود داره رابطه ، وقت کم میزاره البته تا درصد زیادیش برا اینه که صدرصد مطئنم نمیتونه، ولی درکل تفریحمون کمه و سر این موضوع از جانب من دعوا میشه و وقتی دعوا میشه اون حق به جانب و خشک برخورد میکنه خیلی، نمیدونم ازون مسائله که بگی ازدواج کنی بهتر میشه یا نه

س سال دوس بودیم

ده درصد اخلاقش مورد پسند بود.

ولی نمیدونم چرا گوش شیطون کر از وقتی زنش شدم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخیلی فرق کرده

و خودمم تلا ش میکنم ک بهتر ازاینم بشه..

خعلی رابطهای دوستی سر اخلاق رفتار بهم میخوره

و اینی ک میگن اخلاق هرجور باشه بعدنم اونجوریه نه  ن 

بعد ازدواج فرق داره

دوران ب دورانفرق داره

دوستی فقط دختر مردمی

و موقع ازدواج میشی زنش 

خیلی فرق میکنن و بهترم میشن

اطرافیان من اینطور بوده و هست 

خودمم انشالله خوشبخترین بشم😊

همۀ رنگ‌دانه ‌هایِ زندگی‌ام بنفشِ‌کبود است؛ از تزریقِ ‌خیالِ‌تو ......