2777
2789
عنوان

کسی با دوس پسرش ازدواج کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 83 پست

ما بعد از 7 ماه رابطه معمولی (همون سوشال فرند) باهم دوست غیر معمولی   شدیم. و این رابطه عاشقانه 4 سال ادامه داشت. ما از هم خیلی دور بودیم و تقریبا فصلی یکبار همو میدیدم. و هر دو شاغل بودیم. در طول روز sms بهم میدادیم (نه زیاد ولی هر روز) و شب هم یاهو مسنجر و تقریبا 2 ساعت چت. اگه بابام نبود دوساعتم تلفنی حرف میزدیم. خیلی حرف میزدیم و تمام خاطرات و شرح روز و همه چیو بهم میگفتیم.

خلاصه بعد 4سال عقد کردم و بعد دو سال عروسی

تفاوت ها دوره دوستی و عقد:

تو دوستی روم حساس تر بود، جایی میخواستم برم تو مسیر تماس میگرفت و تمام مسیر رو تلفنی حرف میزدیم، اگه ماموریت میخواستم برم حاضر بود ساعت ها تو اتوبوس بشینه ولی بیاد همراهم باشه. رو پوششم و عکسای پروفایلم حساسیت نشون میداد. و یکی دوبارم بحثمون شد. اون تو دوران دوستی با اینکه از قبل آدم اجتماعی بود روابطشو با همکلاسی یا همکار خانومش کم کرده بود و تقریبا چیزی تعریف نمیکرد که منو حساس کنه. به سلیقه من لباس می پوشید، کارایی که من دوس داشتمو میکرد، حتی خوراکی هایی که من دوس داشتمو میخورد.

تو دوران عقد تقریبا حساسیت هاش کمتر شد، کمتر هم تلفنی صحبت می کردیم. تقریبا شخصیت مستقل گرفته بود و مثل قبل کاراش وابسته من و فقط محض خوش اومدن من نبود.

بعد از عروسی اخلاقش عوض نشد، خیلی حامی بود و اولویت اولش من بودم. حتی در برابر خانوادش اگه چیزی ناراحتم میکرد دخالت نمیکرد، حرفی هم نمیزد که عصبی بشم. ولی بعد عروسی تقریبا حساسیت هاش صفر شد، ماموریت تنها میرفتم، به پوششم کاری نداشت. به حریم و تنهاییم کاری نداشت. الان 4ساله از عروسیمون میگذره.

توکل کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

13 سال ، دیگه از قبل ازدواج بودن فقط رسمی نبوده    

جالبه فقط پیامکی و بعد شد واتساپ و اینا با هم در ارتباط بودن یه بار هم از نزدیک همو ندیدن 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
۵ سال دوست بودیم بعد ازدواج کردیم

راضی هستی؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
اخه نداریم جای دیگه، مثلا خونه بخواد اجازه کنه فرضا برا دورهمی چیزی، کلی پیش و اجاره بده برای ماهی ن ...

سوییت ساعتی🤷‍♀️

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ما بعد از 7 ماه رابطه معمولی (همون سوشال فرند) باهم دوست غیر معمولی     شدیم. و این رابطه ...

درکل بخوای نتیجه بگیری که بعد ازدواج چون بهم نزدیک ترید جساسیت کمتره و بنظرم خوبه اینجوری، ما زیاد چت نمیکنیم باهم، خیلی از روزا چت داریم یسری روزاهم نه، تلفنی هم اصلا

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
جالبه فقط پیامکی و بعد شد واتساپ و اینا با هم در ارتباط بودن یه بار هم از نزدیک همو ندیدن 

اینجوری باحال نیس نه، یه قراری چیزی میزاشتن سال به سال خوب بود

سوییت ساعتی🤷‍♀️

بابا شهر ما شخمیه، یه جای کوچیک که همه همو میشناسن، هرجا میری یکی اشنا هس، ما دخترا هم میخوایم دورهم جمع شیم جرات سوییت گرفتن نداریم فک کن با پسر باشی اونم جهت برنامه دیگه بدتر

درکل بخوای نتیجه بگیری که بعد ازدواج چون بهم نزدیک ترید جساسیت کمتره و بنظرم خوبه اینجوری، ما زیاد چ ...

خودت رابطتتو بیشتر کن باهاش. چون فقط طی رابطه و رفت و آمد و حرفاس که میشه همو بشناسید. پیام بده، زنگ بزن، هر روز ازش بخواه که همو ببینید. بلاخره اونم باید ذوق داشته باشه که با تو باشه. وگرنه هدفش از این دوستی چیه؟

توکل کن