2777
2789
عنوان

کسی با دوس پسرش ازدواج کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 83 پست
من 😍 من😍 نه اتفاقا از ما خیلی بهتر شد بعد ازدواج قبلا خشک و گنده دماغ بود 😑حتی بامن.  فقط ...

ماهم الان باهم بد نیستیما، ولی کمبود داره رابطه ، وقت کم میزاره البته تا درصد زیادیش برا اینه که صدرصد مطئنم نمیتونه، ولی درکل تفریحمون کمه و سر این موضوع از جانب من دعوا میشه و وقتی دعوا میشه اون حق به جانب و خشک برخورد میکنه خیلی، نمیدونم ازون مسائله که بگی ازدواج کنی بهتر میشه یا نه، جار هم نمیزنم ولی به دوستای صمیمی از بدو خوبش میگم

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما حدود دو سال دوست بودیم حتی مسافرت کوتاه و گردش هم میرفتیم , بعد ازدواج هم همون ادمه و تنها مشکلی که بعد ازدواج پیدا کردیم این بود که دوران دوستی فقط خودم و خودش بودیم و راحت اما بعد ازدواج چون خونواده ها هم میان وسط یکم ادم اذیت میشه ولی خب نسبتا دخالت هارو کنترل کردیم 

ما همکلاسی بودیم و تقریبن رابطه ی نزدیکی داشتیم

میتونم بگم صد برابر بعد از ازدواج رابطمون بهتر از قبل شد

گیردادنا تموم شد کامل

تو دوران دوستیم خیلی صمیمی بودیم، انگار واقعن اعضای خونواده هم بودیم، همونقدر مهربون و دلسوز

انشاءالله برای شماهم هرچی خیرو صلاحه اتفاق بیفته عزیزم

الان خوبیم باهم  تو دوستی هم خوب بودیم ک ب ازدواج ختم شده دیگه اگه تو دوستی خوب نیستین فک نکن ...

اوکی ایم ولی بعضی اخلاقاش رو خوشم نمیاد اصلا، یوقت بحثی چیزی بشه زیادی حق به جانب میشه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
ماهم الان باهم بد نیستیما، ولی کمبود داره رابطه ، وقت کم میزاره البته تا درصد زیادیش برا اینه که صدر ...

از بدو خوبشم به کسی نگو نذار نقطه نفوذ و نقطه ضعف رابطه تونو کسی بفهمه. 

وقت کم میذاره چه بهتر، زیاد که ادم باهم باشه مخصوصا اون دوران تازگیشو از دست میده (الان یه عده میان میگن ما اونجور نبودیم همیشه تازگی داشتیم 😁) 

ولی خواهرانه میگم مهم اینه مطمینی دوستت داره و ازدواجیه این تازگی توسط حفظ کن. 

بعدشم خب باید کار کنه و تایم کار هم داره. 

نذار حس کنه تمام دلخوشی و تفریح و.. ات رو محدود و وابسته به اون کردی و توقع داری. 

اینجور توقع ها ماله بعد رد شد خ... رمون از پله 😁

س سال دوس بودیم ده درصد اخلاقش مورد پسند بود. ولی نمیدونم چرا گوش شیطون کر از وقتی ...

دقیقا دقیقا دقیقا داری حرف تو سر منو میزنی، الان منو قبول داره خیلیم بهش اهمیت میدم ولی بنظر چون دختر مردمم هنوز اون ارزش رو ندارم ، دوستم داره ولی نمیتونه قبول کنه داره و به یکی که از اعضای خانوادش نیست وابسته بشه، همچین حالتیه انگاری

منم به همین فک میکنم، الان باهم بد نیستیما، ولی کمبود داره رابطه ، وقت کم میزاره البته تا درصد زیادی ...

دقیقا مشکل منم همین بود

بعد از ازدواج عالی شد این مسئله

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
ما حدود دو سال دوست بودیم حتی مسافرت کوتاه و گردش هم میرفتیم , بعد ازدواج هم همون ادمه و تنها مشکلی ...

اره خصوصا واسه ما که خانواده اون خیلی پر رفت و امد و تخسن، واسه من برعکس 

از بدو خوبشم به کسی نگو نذار نقطه نفوذ و نقطه ضعف رابطه تونو کسی بفهمه.  وقت کم میذاره چه بهتر ...

ببین من ادم مشغولی ام ینی کل هفته بیرونم یا کار دارم یا تفریخ، میدونه اصلا وابسته نیستم بهش ولی از بابت کم بودن ارتباطمون هم خیلی گله کردم، هنوزم اوکی نیستم، تفریحات بیشتر و..میخوام، هرچند اونم نباشه صدرصد یجا دیگه برنامه دارم و اینو میدونه ولی با اونم مخیوام، دوستامم بدبختی خیلی میپرسن ازم منم عصبانی باشم میریزم بیرون همه چیو،

۴ سال دوست بودیم مشکلاتمون زیاد بود بخاطر دوری و دلتنگی بهانه می‌گرفتیم اما الان که زیر یه سقف هستیم ...

اره این ازون جهتاشه که میگم وقتی زیر یه سقفی کنترلت بیشتره، دعوا و شادیتون از نزدیکه، تو پیام و ..نیس که بدتر شه همچی

ما همکلاسی بودیم و تقریبن رابطه ی نزدیکی داشتیم میتونم بگم صد برابر بعد از ازدواج رابطمون بهتر از ق ...

ممنون عزیزم خوشحالم که خوشبختی، انشالله بهترم مشه، توکل بر خدا

دقیقا مشکل منم همین بود بعد از ازدواج عالی شد این مسئله

یجورایی طبیعیه خب شرایط راحت تر میشه نزدیک ترید بهم، ولی میترسم بعد ازدواجم وقت نکنه و خودخواه باشه تو این مسائل، ادم خانواده دوستیه، نمیدونم حالا، توکل بر خدا