2777
2789
۳۲ساله امه پیرشدم،چقدرصبرکنم تواوج جوونی پیرشدم

😔😔😔😔😔

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ روز پدر من روز پدرانقدرذوق داشتم تلویزیون روشن بود بدو بدو برولباس و...بخر وبریم خونه بابای تویا ...

عزیز دلم منم دقیقا همین حسو دارم دگ بعد بابام نتونستم ب پدر شوهرم بگم بابا..... 

من پدرم ب وصیت خودش بردیم داخل حیاط ی امامزاده ک پدر بزرگ مادربزرگم اونجا دفن هستن. راهش برام دوره انقدددددر سختمه دلتنگم میخام خودم تنها برم حرف بزنمو گریه کنمولی نمیشه همش بایدمنتظر باشم کسی ببرم... 

حرف سرررردک تادلت بخاد شنیدم 

پدرم 13روز ب عیدبود فوت کرد میخاستیم بریم اونجا واسه تحویل.. هر کی رسید گفت ساال تحویل میخاید برید قبرستون😔

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
من خیلی بی قراربودم یک بارپدرموتوخواب دیدم اومده بودخونه م اون اولین باربود که باآگاهی ازش سوال م ...

من کلا ی دفعه خوابش دیدم اونم بهم گفت من زنده ام حالم خوب شده اومدم خونه😔😭

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
خوشا  به حالتون که خدمت پدرتونو کردین  خوشا به حال پدر و مادرتون که فرشته مهربونی مثل شما ...

تشکر مهربانم ❤💚

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
من کلا ی دفعه خوابش دیدم اونم بهم گفت من زنده ام حالم خوب شده اومدم خونه😔😭

آخهههههه ان شاا...که جاش خوب باشه🌹♥

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
عزیز دلم منم دقیقا همین حسو دارم دگ بعد بابام نتونستم ب پدر شوهرم بگم بابا.....  من پدرم ب وصی ...

این اتفاق برای هرکسی ممکن پیش بیاد

منتهی یکی زود یکی دیر

ان شاا...خدابه پدراومادراعمرطولانی بده ولی واقعیته

توجه نکن به حرفای بی سروته بقیه

بله سیروز کبدی

خدا رحمتشون کنه عزیزم

من پدرم سال ۹۸از سرکار اومد گفت حالم یجوریه میخوابم نیم دیگ بیدارم کن گفتم بریم دکتر گفت نه قبول نکر ...

لا اله الا الله خدا بیامرزه مادر که هستن بخدا مادر جای پدرم میده قدرشو بدون 

من پدرم سال ۹۸از سرکار اومد گفت حالم یجوریه میخوابم نیم دیگ بیدارم کن گفتم بریم دکتر گفت نه قبول نکر ...

خدا رحمتش کنه ،ببخشید میپرسم چی شد که فوت شدن؟؟ منم تو شرایط شما هستم الان