2777
2789
عزیزم اهمیت نده ۔شما هر لحظه دلتنگ شدی برو کاری ب کسی نداشته باش  روز پدر تولدش عید ها و ۔۔۔

مگه میزارن من دیگه خنثی شدم جوش مادرم میزنم

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
از همین الان حااالم بده میگم روز پدر برا کی برم خرید... کجا رو دارم برم اون شب... ب کی تبریک بگم کیک ...

آخ روز پدر

من روز پدرانقدرذوق داشتم تلویزیون روشن بود بدو بدو برولباس و...بخر وبریم خونه بابای تویابای من!

آهنگ شادپخش میشدمن بدو بدولباس تن کن دیرنشه اول بریم پردیس ناهاروبخوریم بعدبریم شام خونه بابات اینا.دورهم جمع بشیم...

الان دوساله اول تلویزیون خاموشه

روزپدرباکلی سربالایی وبه روخودم نیاووردن میرم خونه پدرشوهرم اینا

اونجا کادومیدیم

باکلی بغض میریم بهشت زهرا...

شمادست پدربوسیدماسنگ سردش را...🖤😔

بچه هاایناروضه نیستا مرثیه نیس بخدا خون دله

قدربدونید...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی پدرم سکته کرد فقط چشم هاش باز بود  ۔۔همین با پلک واکنش نشون میداد  من عمل کلیه ...

خوشا  به حالتون که خدمت پدرتونو کردین 

خوشا به حال پدر و مادرتون که فرشته مهربونی مثل شما داشتن و دارن  ان شااله با دعای همین عزیزانتون  بچه هاتون هم یارتون باشم و همدمتون . 

خدا رفتگان عزیز همه رو بیامرزه و بهشون جایگاهی نورانی و پر از ارامش بده 🌹🤲

منم ۶ماهه پدرم رفته فقط بخاطریک‌تشخیص اشتباه.اصلا نمیتونم قبول کنم که دیکه نیست.خیلی سخته خیلی‌😭😭😭

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

خدارحمتشون کنه عزیزم 

من داغ عزیز دیدم میدونم سخته هرچند به سختی داغ پدر نیست ولی چاره ای جز تحمل نیست .اینکه میگن‌با گذر زمان سرد میشه همه اش حرفه من ۴سال و‌نیمه که هنوز نتونستم کنار بیام‌و‌گریه‌میکنم فقط مث روزای اول ازادانه نمیتونم زجه بزنم و اشک‌بریزم.

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
آخ روز پدر من روز پدرانقدرذوق داشتم تلویزیون روشن بود بدو بدو برولباس و...بخر وبریم خونه بابای تویا ...

اصلا اشکام بند نمی آد با خوندن پیامت 

خدا رحمتشون کنه

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خدارحمتشون کنه عزیزم  من داغ عزیز دیدم میدونم سخته هرچند به سختی داغ پدر نیست ولی چاره ای جز ت ...

چرنده که میگن داغ سرد میشه من که همیشه دلتنگ بابام هستم وقتی ازدواج کردم وقتی بچه دار شدم پر بغض بودم وقتی بچم رو میبرم سر مزار بابام میخوام بلند بلند گریه کنم فقط به خاطر بچم و خونوادم نمیتونم 

چرنده که میگن داغ سرد میشه من که همیشه دلتنگ بابام هستم وقتی ازدواج کردم وقتی بچه دار شدم پر بغض بود ...

دقیقا 

داغ هیچوقت سرد نمیشع ...من داغ پدر ندیدم بزرگترین ترس زندگیم از دست دادن پدر و مادرمه 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
آخ روز پدر من روز پدرانقدرذوق داشتم تلویزیون روشن بود بدو بدو برولباس و...بخر وبریم خونه بابای تویا ...

بعداز چهلم همه میرن سی خودشون

یهمدت راحت آدم دردو دل میکنه بابقیه ولی بیشترازاون حس میکنی بقیه روداری خسته میکنی

انتظاردارن کناربیای!

دیگه گریه هات وخلوتت میشه تنهایی یاوقتی میری پیشش سرمزارش...

ولی اینم بگم درسته نیستن ولی کافیه یه چیزیو ازشون بخوای

حاجتی داشته باشی یایه گله گی ازکسی وبهش بگی امکان نداره عاقبت اون دل شکستن ونبینن یاحاجتتونشنوه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

واسش کلی ثواب بفرس فک نکن مرده دلش با شماس میاد بهتون سر میزنه واسش ثواب بفرس بزار واست دعا کنه رفته پیش خدا هر وقت تونستی برو سر حاک مرده میفهمه و خوشحال میشه خیلی کمکش کن تا همه گناهانش رو جبران کنی همه انسانیم دیگه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
اصلا اشکام بند نمی آد با خوندن پیامت  خدا رحمتشون کنه

سلامت باشی عزیزم🌹🙏ان شاا...خدابه عزیزانت عمرطولانی بده پیری شونوببینی ودرکنارت پیربشن وهیچوقت تک تک حرفهاموحس نکنی🌹♥🙏