2777
2789

پارسال روز پدر کلی دنبال پیراهن بودم ک هم ب بابام بیاد هم خوشش بیاد تا بالاخره براش گرفتم 

جشن گرفتیم و کیک و.... 

خداشاهده همون شب گفت من میخام بمیرم نمیرسم اینارو بپوشم از کارتن هاشون درشون نیارید من گوش ندادم همه رو باز کردم گفتم اینا چیه میگی 

دوشب بعدش رفتتتت 😢اون لباسا هم دادیم ب راهش بیرون 😭😭

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68

میدونید بچه ها ،اگه کرونا برای تمام دنیا تموم بشه،اگه همه جشن پایان کرونا بگیرن ؛برا افرادی مثل من که عزیزترین فرد زندگیشون رو ازدست دادن تا دنیا دنیاست کرونا هست و تموم نشده.خصوصا افرادی مثل پدر من که هم سن بالا نداشت هم بیماری زمینه ای نداشت هم سیستم ایمنی قوی ...هم به شدت پروتکل ها رو رعایت میکرد....لعنت به دلتا.

دلتا بدترین کابوس زندگیم رو برام رقم زد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشین من ۱۰روزه از دست دادم خیلی دلتنگم

میگن خاک سرده

ولی برای عزیزای آدم سرد نیس

کناراومدن ابدا ممکن نیست

همیشه یه غمی توکنج دلت خونه میکنه

همیشه یادش باهات

اینکه دیگه نمیتوونی اسمشوصداکنی

اینکه مراسم هاوروزپدرومادرو وعید ویلدا و...دیگه نداریش یه پتک توسر آدم

آخ بابا

آخ بابا

دوسال وچهارماه گذشت

زنده م به امیدایمانم

زنده م چون خودت گفتی میگذره واستون خوب میگذره

بلاخره بغلت میکنم🖤😔

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

خدا رفتگان عزیز همه رو بیامرزه و بهشون جایگاهی نورانی و پر از ارامش بده 🌹🤲

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
پارسال روز پدر کلی دنبال پیراهن بودم ک هم ب بابام بیاد هم خوشش بیاد تا بالاخره براش گرفتم  جشن ...

من عکس آخرین لباس روزپدربابامودارم🖤

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

اگه بهش فک نکنی اسون  میگذرع   سعی کن قوی باشی با فک کردن بهش بدتر خودت اذیت میشی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینکه هرجا باشه مهم ترین کس هواشو داره

خدا  

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

من امشب با پدرم دعوام شد خیلی اذیت میکنه خیلی خیلی .. جوری که هیچ کسی نمیتونه تحملش کنه دیگه مثل قبل دوسش ندارم.

ولی این تاپیکو دیدم دلم گرفت😭

خدایا منو برگردون به نیمه دوم سال93❤😢
من عکس آخرین لباس روزپدربابامودارم🖤

از همین الان حااالم بده میگم روز پدر برا کی برم خرید... کجا رو دارم برم اون شب... ب کی تبریک بگم کیک بگیرم کجا ببرم 😭😭😭😭کاش خدا بهم رحم میکرد من شرایط خیلی سختی داشتم اینم شد تیر اخر😔

میگن خاک سرده ولی برای عزیزای آدم سرد نیس کناراومدن ابدا ممکن نیست همیشه یه غمی توکنج دلت خونه می ...

لامصب اینکه بقیه میگن بابا صداشون میزنن

یااینکه عادی شده وجودباباش براش

نعمت بخداکه نعمت

من هرشب انگشتهاشوتوذهنم فرض میکنم راه رفتنشو نگاه کردنشوکه یادم نره

کاش تا راه رفتنشوفیلم میگرفتم دونه دونه انگشت هاشو خوابیدنشو

کاش هیچ وقت یادم نره حرف زدنشو

سلام باباگفتنشو😔🖤

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی...