2777
2789
خدا رحمتش کنه عزیزم ۔بخدا سخته مریض باشه اونم ی پدر بی گناه مظلوم زحمتکش ۔۔من بابام شب قبلش تولدش بو ...

خدا رحمت کنه پدرتون رو.

پدر من هم تولدش بود بیمارستان بود زنگ زدیم‌تبریک گفتیم.فرداش گفتن باید برن آی سی یو،همون شب رفتن کما ،فرداش هم تموم کردن....بدون هیچ بیماری زمینه ای.....فکر اون روزا دیوونم میکنه

سلامت باشین من ۱۰روزه از دست دادم خیلی دلتنگم

خدا بیامرزه

روحشون در ارامش باشه

براشون فاتحه خوندم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرم خیلی خوب بود عاشقش بودم. با سرطان از دستش دادم. همش خودمو از نظر مذهبی قوی کردم. همیشه به یادشم. عکسش همیشه پروفایل گوشیمه. دیگه مثل گذشته شاد نیستم و همیشه میگم یادش بخیر. ولی دو تا بچه شیطونم نمیذارن خیلی فکرم درگیر بشه. اما نمیتونم جلو دیگران ازش حرف بزنم چون گریه ام میگیره. بعد اون هنوز توی گوشیم موسیقی ندارم چون دلم خیلی میگیره.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
با خوندن تاپیک واقعا اشکم دراومد من هم همیشه ترس از دست دادن عزیزانم رو دارم، واقعا فکر کردن بهش هم ...

انشالله خدا عزیزانتونو حفظ کنه و هیچ وقت این شرایط بد رو تجربه نکنید

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
انشالله خدا عزیزانتونو حفظ کنه و هیچ وقت این شرایط بد رو تجربه نکنید

ممنونم عزیزم همچنین 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
پدرم خیلی خوب بود عاشقش بودم. با سرطان از دستش دادم. همش خودمو از نظر مذهبی قوی کردم. همیشه به یادشم ...

منم مثل شمام...اصلا تحمل شنیدن صدای موسیقی رو ندارم....تا میگم بابام گریه میکنم.

خدا رحمت کنه پدرتون رو. پدر من هم تولدش بود بیمارستان بود زنگ زدیم‌تبریک گفتیم.فرداش گفتن باید برن ...

عزیزم خدا ب دلت آرامش بده 😩😣سخته 

من ک اشکام بند نمیاد الان 

همیشه گریه میکنم 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   
منم مثل شمام...اصلا تحمل شنیدن صدای موسیقی رو ندارم....تا میگم بابام گریه میکنم.

خدا پدر شما رو هم رحمت کنه جاشون تو بهشت باشه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
چقد شماها شبیه مایین 

خیلییی سخته.. من همش  میگم اگر طرف رو بروت بود میدونستی دست اونه باهاش عوا میکردی داد میزددی مقصرش میکردی تا دلت اروم بشه ولی با خدا که نمیشه در افتاد... فقط باید گفت شکرت

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
مریض نبود فقط چن ماه بود میگف معدم درد میکنه رف دکتر سونوگرافی گفتن چیزیت نیس همون شبی ک خدا مارو زد ...

اخی ۔واقعا ک دنیا بیرحمه 

فیلم عروسیو میزازم صداشو کم میکنم بعد میشینم زار میزنم هزار بار تلوزیون بوس میکنم بغل‌میکنم اما کو؟؟ ...

من قراره ازدواج کنم  بااجازه ی پدر نداشتم بگه بله 😩😣

من عمو هام روز پدر دعوام کردن گفتن به چه حقی زودتر از ما رفتی سرمزار 

عزیزم اهمیت نده ۔شما هر لحظه دلتنگ شدی برو کاری ب کسی نداشته باش  روز پدر تولدش عید ها و ۔۔۔