2777
2789

من وقتی پدرم سکته کرد فقط چشم هاش باز بود  ۔۔همین با پلک واکنش نشون میداد 

من عمل کلیه داشتم وقتی رفتم اتاق عمل برگشتم تو ریکاوری پرستار میگفت فقط میگفتی بابا 

البته مامانم گفت یک شب ک نبودی کنارش اشک میریخت 

حس کرد نیستی

تا مرخص شدم 

حالم بد بود رفتم اول پیشش تا منو دید گریه میکرد 

انقد بغلش کردم بوسش کردم 

ک دردام یادم رفت

خدا بهم نیرو داد ک خدمتش باشم

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   

من بابام سال ۸۴فوت کرده بامادرم چن شب پیش داشتیم فیلم عروسی داداشمو میدیدیم من انقد بغض قورت دادم گلوم درد گرف خیلی دلم براش تنگ شد اونجا واقعا نتونستم تحمل کنم اولش ک خیلی سخته اما کمرنگ میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامت باشین من ۱۰روزه از دست دادم خیلی دلتنگم

فقط زماااااااااااان همین از یادت نمیره ولی دلتنگیت کم میشه 😔😔😔😔😔😔من 9 ساله پدرمو از دست دادم دوران سختی بود ولی میگذره  و دلتنگی میمونه و جای خالیش حس میشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
من عمو هام روز پدر دعوام کردن گفتن به چه حقی زودتر از ما رفتی سرمزار 

واقعا  سخته همه برا ادم تعین تکلیف میکنن  واقعا پدر مادر همیشه پناهگاه فرزنداشونن  ادم دلش گرمه  بهشون کسی نگاه چپ نمیکنه ب ادم  بعد رفتنشون همه فکر میکنن میتونن رو ادم نفوذ کنن

واقعا  دیدین اطرافیان بیشتر  رو  زخم ادم نمک میپاشن  بعد ادم میره تو خلوت خودش ف ...

دقیقا دقیقا دقیقا.....بعضی وقت ها از بعضی حرفا گریه و عصبانیت قاطی میشه اونم تو تنهایی....خصوصا کسی بگه که پدرش از پدر خودت بزرگتره و زنده اس و نمیفهمه تو داغ خودت رو داری .....نباید یه سری حرفا رو زد..

واقعا  سخته همه برا ادم تعین تکلیف میکنن  واقعا پدر مادر همیشه پناهگاه فرزنداشونن & ...

واقعا مخصوصا برای یک دختر فکر میکنن دیگه میتونن تایین تکلیف کنن اونا داغی میزارن رو دل ادم دیگه

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
فهمیدن سرنوشت خیلی خیلی خیلی دردناکه

بله خیلی دردناکه 

کلا ما آدما برای خداییم 

ما یه روحیم‌ که وارد این بدن گوشتی شدیم 

در این دنیا باید عمل نیک انجام بدیم تا به سلامت بریم به آخرت و ابدیتمون 

زندگی اصلیمون اونجاست 

خدا بیامرزه پدر من مثه همیشه صب رف سرکار اما شب برنگشت ایست قلبی😔😔😔

خدا رحمتش کنه عزیزم ۔بخدا سخته مریض باشه اونم ی پدر بی گناه مظلوم زحمتکش ۔۔من بابام شب قبلش تولدش بود 

فرداش اینجور شد ۵۵سالش بود 

روز معلم هم براش هدیه و گل گرفتن تو ادارشون تقدیر کردن ولی حیف

من بابام سال ۸۴فوت کرده بامادرم چن شب پیش داشتیم فیلم عروسی داداشمو میدیدیم من انقد بغض قورت دادم گل ...

فیلم عروسیو میزازم صداشو کم میکنم بعد میشینم زار میزنم هزار بار تلوزیون بوس میکنم بغل‌میکنم اما کو؟؟؟میاد؟؟جوابمو میده؟؟؟ن هیچوقت نمیاد

من الان اینماه ک بیاد ۱۰ ماه تمام میشه ک بابام رف خودشم پیر نبود ۴۵ سالش بود دلم نیومده حتی سیاهمو د ...

عزیزدلم میفهمم خدا رحمتشون کنه ۔اخی 

خدا رحمتش کنه عزیزم ۔بخدا سخته مریض باشه اونم ی پدر بی گناه مظلوم زحمتکش ۔۔من بابام شب قبلش تولدش بو ...

مریض نبود فقط چن ماه بود میگف معدم درد میکنه رف دکتر سونوگرافی گفتن چیزیت نیس همون شبی ک خدا مارو زد وقت دکتر داشت هنوز کاغذاش تو جیبمه قرار بود از سرکار بیاد بره دکتر ک ایست میکنه و تمام ۴۵ سالش بود 

با خوندن تاپیک واقعا اشکم دراومد

من هم همیشه ترس از دست دادن عزیزانم رو دارم، واقعا فکر کردن بهش هم سخته 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

من علاوه بر داغ پدرم فکر تنهایی مادرم بی یار و یاور شدنش  ووو برادر مجردم که پشت و پناه نداره و... و... خیلی چیزای دگ داره داغونم میکنه 

هنوز بغض دارم هنوز انگار اون جور ک باید گریه نکردم 

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68