2777
2789
خدانکنه عزیزم انشالله سایه خودتون بالا سر دخترتون باشه  تنتون سالم باشه موفقیت هاش ببینین  ...

فدات بشم عزیزم ممنونم ازت انشالله که شما هم همیشه سالم سلامت باشین

میشه برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم...مریم ۶۱ تعلیق شدم 
حق داری واقعا ادم نمیدونه دنیا چیه از یکساعت دیگه امون خبر  نداریم  سعی کن  برا ...

فدای شما ممنون... انشالله خدا ب شما هم صبر بده عزیزم

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته بعد چندماه عادی میشه مث قبل میخندی میپوشی ب زندگیت ادامه میدی ۔۔۔ولی قلبت رو چیکار میکنی یاد ا ...

من الان اینماه ک بیاد ۱۰ ماه تمام میشه ک بابام رف خودشم پیر نبود ۴۵ سالش بود دلم نیومده حتی سیاهمو دربیارم ی ارایش چیه اونم نمیزنم خیلی دلتنگشم مرگ پدر سخته 

دقیقا....تحمل خیلی چیزا سخت میشه.امشب خواهرشوهرم میخواست یه چیزی بگه قسمم داد به ارواح خاک پدرت....د ...

واقعا  دیدین اطرافیان بیشتر  رو  زخم ادم نمک میپاشن  بعد ادم میره تو خلوت خودش فکر  میکنه ب حدی که دیگه ن گریه اروم میکنه ادمو رو ن  کسی دیگه

اسی چ خوب کردی تاپیک زدی من دیشب تو فکر زدن تاپیک بودم نتونستم ❤️

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
واقعا  دیدین اطرافیان بیشتر  رو  زخم ادم نمک میپاشن  بعد ادم میره تو خلوت خودش ف ...

من عمو هام روز پدر دعوام کردن گفتن به چه حقی زودتر از ما رفتی سرمزار 

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
دقیقا مثل من. خدا رحمتشون کنه😔😔😔

❤️خدا رفتگان شماهم بیامرزه خواهری