2777
2789
واقعا سخته مثلا تولدش نیست یادمه سوم دبیرستان بودم  ی سال بود پدرم مرده بود معلممون گفت & ...

میدونم چ میگین😔من میسوزم از اینکه بهم همون شب زنگ زد گفت بیا شام اینجا گفتم نه فردا ناهار میام ولی سه ساعت بعدش رفتتتت و دگ ندیدیم همووو

از این میسوزم امبولانس از جلوم رد شد چرا نرفتم درشو باز کنم سیر دل ببینمششش😔خیلیحالم بده 

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدرم سال ۹۸از سرکار اومد گفت حالم یجوریه میخوابم نیم دیگ بیدارم کن گفتم بریم دکتر گفت نه قبول نکر ...

خدا رحمتش کنه عزیزم

عضو گروه گل رز بنفش         💜💜💜💜💜                                  وزن اولیه76800...... وزن بعدی 72500.....             وزن بعدی70500..... وزن هدف 68
من پدرم سال ۹۸از سرکار اومد گفت حالم یجوریه میخوابم نیم دیگ بیدارم کن گفتم بریم دکتر گفت نه قبول نکر ...

خدارحمتشون کنه

واقعا خیلی کمکشون کردی خدا تو زندگیت اجرش بده

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:
واقعا سخته مثلا تولدش نیست یادمه سوم دبیرستان بودم  ی سال بود پدرم مرده بود معلممون گفت & ...

دقیقا....تحمل خیلی چیزا سخت میشه.امشب خواهرشوهرم میخواست یه چیزی بگه قسمم داد به ارواح خاک پدرت....دفعه اول بود همچین قسمی رو می‌شنیدم....خیلی برام سنگین تموم شد....تا الان داشتم گریه میکردم.نمیتونم باور کنم پدر من تو این سن این الفاظ براش استفاده بشه

الهی بمیرم برات دختر منم ۵ ساله بود که پدرش فوت شد الان ۱۶ سالشه همیشه گریه میکنه هر سال روز پدر برا ...

خدانکنه عزیزم انشالله سایه خودتون بالا سر دخترتون باشه  تنتون سالم باشه موفقیت هاش ببینین  باباش هم کلی روحش خوشحال میشه دخترش به درجات بالا رسیده

بله شما گفتید همه چی منم به عنوان مثال فلج عرض کردم

آهان 

کلا روز قیامت هر کس به فکر خودشه 

میگن اگر‌ آدما سرنوشتشونو بدونن فقط میشینن و زار زار گریه میکنن ، این دنیا یک خواب زود گذره اصل کار آخرته

درسته بعد چندماه عادی میشه مث قبل میخندی میپوشی ب زندگیت ادامه میدی ۔۔۔ولی قلبت رو چیکار میکنی یاد اون مظلومیتش چشماش ۔۔۔من بابام ساکت بود اروم مهربون همه خاطره دارن ازش ۔۔۔بابامم منو دوس داشت همیشه پشتم بود بهمه میگفت این دخترم فرق داره  باهمه 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   

اسی هیچی داغ دلتو اروم نمیکنه من از فشار عصبی استرس درماه دوبار پریود میشم ازبس عصبی میشم فک میکنم   دیشب نخابیدم عصر یک ربع چشامو روهم گزاشتم بعد بلند شدم مثه جغد نشستم اسی اصن هرکاری میکنم غمم تسکین پیدا بکنه نمیشه اصن خیلی دلتنگشم 

میدونم چ میگین😔من میسوزم از اینکه بهم همون شب زنگ زد گفت بیا شام اینجا گفتم نه فردا ناهار میام ولی ...

حق داری واقعا ادم نمیدونه دنیا چیه از یکساعت دیگه امون خبر  نداریم  سعی کن  براش خیرات بدی    دیگه قران بخونی انشالله خدا صبر بهت بده عزیزم

خدارحمتشون کنه واقعا خیلی کمکشون کردی خدا تو زندگیت اجرش بده

قربونت عزیزم ۔وظیفم بوده  سرخاکش ک میرم هرهفته میگم باباجون راضی باش ازم اگر کوتاهی کردم 

اگر نبودم... مرا در چیزهایی پیدا کنید که دوستشان داشتم   

من پدرم تو بغلم فوت کرد دقیقا سال پیش از جیغ مامانم از خواب پریدم سرشو گرفتم توی بغلم گفت جیگر بابا تویی فوت کرد هیچ روزی هیج لحظه ای نمیشه به یادش نباشم 

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-: