2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا کسی مهم نیس راستو دروغت پس هی تاپیک نزن البته من جریانتو نمیدونم و علاقه ایم ب دونستنش ندارم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

زندگی ها سخته اگه راست میگی خداکمکت کنه اگه هم نه گناه میکنی چون وجه این کار رو خراب میکنی نمی دونم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
والا ماهم ازدیشب همین حرفارو بهش میگیم اگه راست باشه خیلیا حاضرن کمکش کنن الانم داشت میرفت گوشیشو بف ...

خب دورغه ک در میره از جواب دادن 

وگرنه من تو همون شهری ک هست براش خونه میگیرم‌.با وسایل و کارم براش ردیف میکنم خونگی ک پیش بچه هاش باشه

خود مسئول سایتم میتونه پیگیر باشه ک واقعا کمک میکنم بهش

😏

اوضاع خراب شده ...

الان یه پسر بچه هست چند روزه تو کوچه های اطراف اداره میشینه کف زمین یه سینی کیک کوچولو که مثلا ریخته رو زمین و مثلا خورده زمین ... میشینه گریه میکنه ... من چند بار دیدم میدونم قضیه چیه من قدیما کمک میکردم الان اما به خیریه ها میدم 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

دیشب تا صبح بیدار نشستم به خاطر ایشون عزیزم نمیدونم شما از کی تو سایتی ولی بعد از قضایای کاربر ماکا ...

ماکارونی کیه؟جریانش چیه؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خب چرا آدرس نمیدی به خدا انقد نگرانتم مخصوصا نگران بچه هات به جای اینکه مدام تاپیک میزنی ثابت کنی یه آدرس مشخص و شماره تماس بده به دوستان کمکت کنن اینجوری نمیشه هوا سرده و هزار خطر دیگه 

بیخیال باو الکیه یکی از کاربرا رفته مسافرخونه گفتن همچین کسی نداربم اصلا 

نرفته زنگ زده ۱۱۸ گفتن اطلاعات غلطه درحالیکه اسی ادرسشو داد فقط یه نفر میخواد بره تا مسافرخونه من تبریز بودم صددرصد میرفتم

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
ماکارونی کیه؟جریانش چیه؟

مال چند ماه پیشه

ادعا کرد سرطان داره بچه کوچیک داشت

ساعت ها وقت گذاشتیم باهاش حرف زدیم پیگیرش بودیم امید دادیم بهش

یه روز یکی اومد تاپیک زد من فلان نسبتو دارم باهاش (نسبت دقیق یادم نیست) فوت کرده ...

پیگیر شدیم و اسم بیمارستان خواستیم و دوستان زنگ زدن و دیدن همچین فردی اونجا نبوده

ای پی هر دو هم یکی بوده

و خب دروغ گفته بود

خب چرا آدرس نمیدی به خدا انقد نگرانتم مخصوصا نگران بچه هات به جای اینکه مدام تاپیک میزنی ثابت کنی یه ...

الکیه بابا الان یه تاپیک جدبد زد غیبش زد 

خب اگه کمک میخواد اطلاعات بده ببینبم چشه اگه هم نمیخواد کمک کنیم تاپیک زدنش چیه

مخالف حضور اقایون در سایت😶✌

تو همین سایت ی نفر درخواست کمک برا سیسمونی داشت .شماره داد بدون اینکه حتی خودش بفهمه مطمئن شدم حرفش درسته

براش سیسمونی فرستادم کاااامل کامل هم فرستادم بجز کمد که خودش گفت نمیخوام‌جا ندارم.

تاپیکش هم ترکید همه هم باهاش تند حرف زدن ولی واقعا نیازمند بود .

😏