2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست

یکی از کاربرا از صبح داره بهش اصرار میکنه شماره بده بیام کمکت یا یه عکس بده مطمین بشم راست میگی مدام داره درمیره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشی از زندگیشون رو تعریف کردن بعدم گفتن امنیت جانی تو خونه نداشتن و ظاهرا پدرشوهرشون جون خودشون و ب ...

آها ممنون /پس دروغه کی این تاپیکای دروغ از سایت جمع میشه خدامیدونه

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
اگر تاپیکت راسته رفتی بیمارستان عکس بده. اسم بیمارستانم بگو  اگر صحت داشته باشه خداشاهده برات ...

نی نی یار گفتن صاحب سایت راضی نیستن کسی تو این سایت از این طریق کمکی کنه

اغلب کلاه بردار درمیان و امنیت سایت زیر سوال میره

اسم این خانم چی بوده....چی بپرسم ..اره نزدیکم

بپرس دیشب یه خانوم جوون بادوتا بچه اینجا بوده یانه؟ یه دختر شیرخواره داره بایه پسر ۳ساله پسرش اسم داره

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم

این چند نفری که پیشنهاد کمک دادن .... اگر اطلاعات ندی .. خب دروغ میگی دیگه ...

ربطی به دل شکستن و این حرفا نداره زمانه ای نیست که بهم اعتماد کنیم ... هممون هم باید این قضیه رو بپذیریم 

ما که همو نمیشناسیم 

اینجا هم داستان تخیلی زیاد شنیدیم ... استارتر اگر راست میگی دلیلی نداره اطلاعات ندی ... با شرایطی که خودت میگی داری

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

گناه داره بنده خدا یک درصد احتمال بدین راس میگه ☹️☹️☹️

دیشب تا صبح بیدار نشستم به خاطر ایشون عزیزم

نمیدونم شما از کی تو سایتی ولی بعد از قضایای کاربر ماکارونی و دروغش دیگه سایت نیومدم به اون صورت و اعتمادی هم نکردم تا دیشب که دلم سوخت و باورم شد

بعد مدت ها

ولی اسمی که دادن ادرسی که دادن درست نبوده

شما باشید احتمال میدین راست باشه؟

اگر شماره چیزی گذاشت منو تگ کنید . خدا شاهده کمکش میکنم .فقط ثابت بشه صحت داره

والا ماهم ازدیشب همین حرفارو بهش میگیم اگه راست باشه خیلیا حاضرن کمکش کنن الانم داشت میرفت گوشیشو بفروشه که گفتن کارتن نداره نمیخرین

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم