2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست

اگر تاپیکت راسته رفتی بیمارستان عکس بده.

اسم بیمارستانم بگو 

اگر صحت داشته باشه خداشاهده برات خونه با وسیله میگیرم.وکیلم میگیرم جدا بشی.کار هم برات ردیف میکنم .

کدوم بیمارستان میری؟ 

درخواست دوستی بده

😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع چی بود چی گفته بود

با بدبختی از دست پدرش با عشقش ازدواج میکنه.انگار خانواده شوهرش مشکل روانی دارن.اینم عداب دادن با کاراشون.

الان با بچه هاش سر گردون مسافرخونه و خیابونه پولم نداده

😏
ببخشید جریان چیه چی گفته بوده میشه بگید؟

سن كم با يه اقا ك عاشق هم بودن ازدواج ميكنه بدون رضايت پدرش

پسر عموشم خواستگار اسي بوده 

بااون عاقا م ازدواج ميكنه كلي بدبختي و نداري و بچه هاش مريضي ميكشه اخرم از دست شوهره فرار ميكنه ميره مسافر خونه 

پسر عموشم بهش پيام ميده از اون طلاق بگير بچه هارو بده ب شوهرت من ميگيرمت اسي هم گفته نع

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

برو بهزیستی اونجا  اونجا بت جا مکان میدن و بت  شغل میدن. همسایه ما  شوهرش  معتاد بود و توهم میزد  و و و  رفت بهزیستی  اونجا  اون تخقیق کردن دیدن راس میگه.  طلاق کمک کردن گرف.  بجه  ی خونه کوجیک اجاره دادن.  و خودش  اشپزی میکنه  تو بهزیستی  اینطوری میچرخن.

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

چرا تو خجالت نمیکشی تیرت به سنگ خورد 😂😂منتظر. بودی یه مشت ساده لوح بیان خصوصی بهت پول مفت بدن برو مشقاتو بنویس بچه جون 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

۷ درصد شارژ داری ،میایی حرفتو تکرار میکنی؟! یا بزن به بی‌خیالی که در موردت چی میگن .یا با یه عکس یا سند محکم ثابت کن و خودتو تبرئه کن .کمک هم نمی‌گیری نگیر.

معلومه داری میخندی به ریش دیگران وگرنه تو این هیرو ویر چه حالی داری پیام میدی؟! وقتی نه ثابت می‌کنی ،نه کمک میگیری؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
با بدبختی از دست پدرش با عشقش ازدواج میکنه.انگار خانواده شوهرش مشکل روانی دارن.اینم عداب دادن با کار ...

ممنون از توضیحتون

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
سن كم با يه اقا ك عاشق هم بودن ازدواج ميكنه بدون رضايت پدرش پسر عموشم خواستگار اسي بوده  بااو ...

مرسی کامل توضیح دادین/اگه تو مسافرخونه نبوده پس دروغه دیگه

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
ببخشید جریان چیه چی گفته بوده میشه بگید؟

بخشی از زندگیشون رو تعریف کردن بعدم گفتن امنیت جانی تو خونه نداشتن و ظاهرا پدرشوهرشون جون خودشون و بچه هاشون رو تهدید کردن ایشونم رفتن مسافرخونه و پول فقط برای اب جوش و پنیر و این ها دارن

یکی از اعضا اسم مسافرخونشون تو تبریز رو گرفت تا بره چک کنه هویتشون تایید شه و اگه میتونه کمکی کنه که ظاهرا اصلا فردی با اون مشخصات اونجا نبوده