2777
2789
عنوان

دوستانی که میگن دروغ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 245 پست
اوضاع خراب شده ... الان یه پسر بچه هست چند روزه تو کوچه های اطراف اداره میشینه کف زمین یه سینی کیک ...

اره یکیم شهر ما بود ترازوش شیشه ایی بود خورد کرده بود میریخت تو کیسه هر جا که میخواست مینشست و گریه میکرد که ترازو مو شکستن . خدایی نکرده نمیگم این خانوم اینجورین خیلیم نگرانشونم اگه همشهریش بودم پیداش میکردم و پناهش میدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال چند ماه پیشه ادعا کرد سرطان داره بچه کوچیک داشت ساعت ها وقت گذاشتیم باهاش حرف زدیم پیگیرش بودی ...

اها،مرسی ب خاطر توضیحت❤

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
الکیه بابا الان یه تاپیک جدبد زد غیبش زد  خب اگه کمک میخواد اطلاعات بده ببینبم چشه اگه هم نمیخ ...

باور کن نتونستم هیچ کاریمو انجام بدم مدام چک میکنم ازش خبری بشه . چند ساعت پیش تاپیک زدم راهکار بدن واسه شوهرم مشکل خودم و یادم رفت

خب قضیش چیه؟

قضیش سو استفاده از احساس عابراست .. اون محدوده چندتا اداره هست ... اکثر کارمندا هم خانم ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

بخدا ازدیشب کارو زندگیمو ول کردم بخاطر اسی چسبیدم به گوشی اونم همش میپیچونه یه شماره تلفن از مسافرخونه یا جاییکه هستی بده خب اگه واقعا راسته اگه هم دروغه توروخدا دیگه تاپیک نزن همه گرفتاری داریم فقط فقط بخاطر بچه هات ناراحتم تو یه شهر درندشت دست تنها با دوبچه کوچیک تواین هوای سرد 😔

الهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم
تو همین سایت ی نفر درخواست کمک برا سیسمونی داشت .شماره داد بدون اینکه حتی خودش بفهمه مطمئن شدم حرفش ...

عزیزم چه خانم خوبی😘

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا....  آرامش خودتو فدای بیشعوری دیگران نکن
این چند نفری که پیشنهاد کمک دادن .... اگر اطلاعات ندی .. خب دروغ میگی دیگه ... ربطی به دل شکستن و ا ...

والله من بودم حداقل به سمانه ثابت میکردم بعدشم فوقش کمک نمیگرفتم.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
دیشب تا صبح بیدار نشستم به خاطر ایشون عزیزم نمیدونم شما از کی تو سایتی ولی بعد از قضایای کاربر ماکا ...

منم تو تاپیک بودم تا وسط هاش والا چی بگم آدم میترسه از قضاوت 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
تو همین سایت ی نفر درخواست کمک برا سیسمونی داشت .شماره داد بدون اینکه حتی خودش بفهمه مطمئن شدم حرفش ...

چطوری ثابت شد بهت ؟ 

آدرس و ایناشو کی داد بهت بعد چطور نفهمید شما کمک کردی؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.