2733
2734


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2742

گردوت تازه نباشه و اصلا حتی یکم هم تر نباشه. مثلا ۴ ۵ ماه از خشک شدنش بگذره

از شب قبل بزار تا صبح که قشنگ روغن بندازه. با حرارت خیلی کم 

تقریبا ۳ بار حین پختش اب یخ یا خود یخ اندازه یک چهارم لیوان بریز توش هر نیم ساعت

و نکته و قلق شمالی ها اینه که اخر پخت که از روی گاز برداشتن فسنجون رو؛ یه پیاز متوسط رو به ریز رنده میکنن و توش میریزن و هم میزنن. 

چی بگم که سکوت بهتره...
2738

من رشتی هستم فقط اینجا دیدم که تو فسنجون پیاز میریزن گردو رو اسیاب میکنیم من زیاد اسیاب میکنم مامانم کمتر اسیاب میکنه زیر دندون میاد با اب سرد و زردچوبه اب انار ورب انار میذاریم یه ساعت بجوشه بعد توش مرغ یا گوشت قلقلی میریزیم اخرش خم یه قاشق رب گوجه میریزیم اگه با اردک بخوایم بپزیم از اول اردک رو با گردو میذاریم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687