2733
2739
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728

گردوت تازه نباشه و اصلا حتی یکم هم تر نباشه. مثلا ۴ ۵ ماه از خشک شدنش بگذره

از شب قبل بزار تا صبح که قشنگ روغن بندازه. با حرارت خیلی کم 

تقریبا ۳ بار حین پختش اب یخ یا خود یخ اندازه یک چهارم لیوان بریز توش هر نیم ساعت

و نکته و قلق شمالی ها اینه که اخر پخت که از روی گاز برداشتن فسنجون رو؛ یه پیاز متوسط رو به ریز رنده میکنن و توش میریزن و هم میزنن. 

چی بگم که سکوت بهتره...
2740

من رشتی هستم فقط اینجا دیدم که تو فسنجون پیاز میریزن گردو رو اسیاب میکنیم من زیاد اسیاب میکنم مامانم کمتر اسیاب میکنه زیر دندون میاد با اب سرد و زردچوبه اب انار ورب انار میذاریم یه ساعت بجوشه بعد توش مرغ یا گوشت قلقلی میریزیم اخرش خم یه قاشق رب گوجه میریزیم اگه با اردک بخوایم بپزیم از اول اردک رو با گردو میذاریم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مبیاین

0a | 19 ثانیه پیش

خدایا کمکم کن

dddddd2 | 2 دقیقه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   رستا۷۰۹  |  5 ساعت پیش
توسط   عطرخدا  |  6 ساعت پیش