2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

گردوت تازه نباشه و اصلا حتی یکم هم تر نباشه. مثلا ۴ ۵ ماه از خشک شدنش بگذره

از شب قبل بزار تا صبح که قشنگ روغن بندازه. با حرارت خیلی کم 

تقریبا ۳ بار حین پختش اب یخ یا خود یخ اندازه یک چهارم لیوان بریز توش هر نیم ساعت

و نکته و قلق شمالی ها اینه که اخر پخت که از روی گاز برداشتن فسنجون رو؛ یه پیاز متوسط رو به ریز رنده میکنن و توش میریزن و هم میزنن. 

چی بگم که سکوت بهتره...
2740

من رشتی هستم فقط اینجا دیدم که تو فسنجون پیاز میریزن گردو رو اسیاب میکنیم من زیاد اسیاب میکنم مامانم کمتر اسیاب میکنه زیر دندون میاد با اب سرد و زردچوبه اب انار ورب انار میذاریم یه ساعت بجوشه بعد توش مرغ یا گوشت قلقلی میریزیم اخرش خم یه قاشق رب گوجه میریزیم اگه با اردک بخوایم بپزیم از اول اردک رو با گردو میذاریم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز